Logan vs. Kia Cee'd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da-o incolo de garantie. Piesele din ce-am vorbit cu unii posesori de ceed, nu-s mult mai scumpe ca la logan, iar de dotari n-are rost sa vorbim. Iar la capitotlul siguranta, sta de doua ori mai bine decat loganul. Nu mai vorbim de tinuta de drum, unde loganul pierde din nou. Kia pierde in schimb la spatiu, dar pt oameni de inaltime medie si cu ceva pretentii, o vad o masina foarte ok, comparativ cu loganul. Daca as sta comod in ceed, nici nu m-as mai gandi vreodata la logan.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si-n astia 7 ani te "rupe" la revizii!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Sau nu? uite ce-am primit de la un posesor de kia, documentul e luat de la un service din pitesti.
        Attached Files
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Dar nu inteleg de ce preferati diesel,ca este mult mai costisitor si mai puturoasa?Kia Cee'd o masina cu gust,superb lucrata merita toti banii.
          sigpic

Comment

Puturoasa??? Hm...

Originally posted by Pacco View Post
            Dar nu inteleg de ce preferati diesel,ca este mult mai costisitor si mai puturoasa?Kia Cee'd o masina cu gust,superb lucrata merita toti banii.
            Ar trebui sa vezi cati caluti are si cati NM; chiar nu e puturoasa,,,Vei fi surprins de realitate!

Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Tabelul ala l-am vazut si eu pe site-ul lor.Uitati-va la 90.000 km ce preturi au,in euro si fara tva.
              Masina-mi place si mie.Design are,motorul de 1.4 109 cp 16 v...

Comment

Chiar daca am avertizat asupra garantiei, nu inseamna ca e nasoala masina. Din contra, e faina. Dar eu tot Logan am ales (Prestige), in urma cu aproape 2 saptamani. Se potriveste mai bine pe ce nevoi am eu.
                A fost: 1.4 MPI
                Acum: Logan 1.6 16v

Comment

Deci eu am 1.4,si masina mea de pe scoala era un 1.5 dci(cel de 65 CP).Aia era foarteee puturoasa,am condus si un 1.5 dci 85 de CP(eu zic ca are 80).Si e mai putin puturoasa decat 65-ul.E mai rapid benzinarul 100%.Si e si mult mai ieftin de intretinut.Si nu consuma chiar asa putin dci-ul.Stiu asta de la masina de pe scoala,si de la instructor.Chiar mi-a zis daca ai de gand sa-ti iei Logan ia-ti benzinar,ca dieselul te rupe la buzunar daca ai probleme.Si nici la revizie ca se apropie la mine nu vroiam sa ma gandesc cat imi ia.
                  sigpic

Comment

Logan vs ceed, va rog...Apropo, paco, puterile motoarelor se determina pe bancurile de proba, nu se aproximeaza dupa ochi

Comment

Mai ales ca a aparut si Kia Procee'd ;pentru cei care prefera masina coupe e o frumuseste ...

Comment

imi place Procee`d
                        sigpic

Comment

Dupa parerea mea nici nu poate fi comparata kia cee'd cu loganul,am avut placerea sa conduc una pe benzina si e MARE diferenta.Nasul meu are una noua,a avut logan inainte 1.5dci,65 cp din 2005 si mi-a spus ca nu se pot compara la nimic.Kia este peste logan cu mult,dar si ca bani.
                          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Daca stai sa te gandesti ca un Kia Ceed cea mai ieftina(aprox. 12.000 euro) varianta e mai bine echipata decat un Logan full eu zic ca merita banii!O masina cu aceleasi echipari nu gasesti in banii astia!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Kia Cee'd la 11853 euro nu are proiectoare,geamuri electrice spate,scut pt motor,jante aliaj si s-ar putea si oglinzi electrice,de astea(oglinzi) nu sunt sigur
                              Last edited by D-FENS; 2 June 2008, 17:53.

Comment

Corect dar uite ce mai are : jante de otel si anvelope Michelin 195/65 R15H, oglinzi electrice si incalzite, proiectoare de ceata, computer de bord, tapiterie din stofa, tetiere active fata, scaun sofer reglabil pe inaltime cu suport lombar, centuri fata cu pretensionare si limitare de sarcina, suspensii spate multilink, EBD+ABS, servodirectie mecanica, coloana de directie telescopica, airbaguri frontale, laterale si tip cortina, RDS Radio +CD +MP3, comenzi audio pe volan, mufa USB 2.0 + AUX, patru boxe si doua tweetere, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, filtru de aer si aer conditionat manual, cu torpedou refrigerat.
                                Unele dotari sunt comune cu Logan ceea ce impresioneaza insa e tinuta de drum si feeling-ul din interior!
                                PS: Nu fac publicitate, doar un argument obiectiv!
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google