Logan vs. Kia Cee'd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by razvyy21 View Post
    Reviziile la ceed la reprezentanta sunt intre 4-5-6 milioane la benzina. Un pic peste logan as putea spune. Oricum fatza de alte marci mi se par destul de rezonabile reviziile.

Un pic peste Logan.. Dar la revizie numai filtrul de polen este peste un milion ... Loganul nu are asa ceva ( 420ron si'a facut un prieten zilele trecute )... Zi'mi si mie alte marci care au revizii scumpe... ( nu baga masini de zeci de mi de euro ) ...

Ai dreptate cu suspensia ....

Comment

• Am Logan , iubesc Loganul Phase Deux , mi-am si cumparat unul insa daca vei avea banii sa-ti iei CEEd ia-ti . Este superb Logan-ul F2 si face multe la banii lui insa Pro Cee`d varianta pe 3 usi a Kia arata superb. Diferenta o sa fie mai mare de 1500E iti spun concret eu si colegul meu de munca am facut alegeri diferite eu Logan F2 9500E 1.6 Laureate GPL , el Kia Pro Cee`d cu aceleasi dotari care le am si eu pe logan (mai sunt filtru de polen si conexiunea cu ipod si torpedo refrigerat) si cam atat = Diferenta de 1800E in conditiile in care a fost luata pe firma a lui si si-a scos TVA. Deci dif ta va fi mult mai mare . Succes in alegere - Logan sau Cee`d nu o sa regreti nici una iti spun sigur . Masini bune fiabile fiecare cu + si cu - lor .
      1.6 MPi Icy White

Comment

• @razzvan: toate afirmatiile tale,si deci convingerile tale sunt sustinute de spusele altora: " ( 420ron si'a facut un prieten zilele trecute )... ", si exemplele pot continua...din pacate.
        Cum nu ai Logan, nu inteleg de ce o tii sus si tare ca are revizii scumpe. Nu iti inteleg atitudinea.
        Chiar nu poti accepta un lucru concret?
        Dacia Logan, are una dintre cea mai ieftina intretinere.

In calarasi spre exemplu, la service autorizat Dacia, iti poti face prima revizie chiar si cu 250 ron.
        Cand ai de gand sa vii cu lucruri clare, obiective si nu auzite?
        Last edited by Cezar; 18 September 2008, 10:04.

Comment

• Continuam sa comparam clasa "roaba" cu clasa "fotoliu" si ne mai si certam...Ce distractiv...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Stai sa-i vezi ce se cearta cu Opel-ul .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La capitolul piese de schimb, sunt comparabile preturile, cu putin mai scumpe la Cee'd.
              Geamurile hidrofobe de exemplu sunt un +, fiind foarte importante in siguranta traficului.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ce-s alea?
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Geamuri tratate cu cu o pelicula invizibila,neaderenta,super-alunecoasa care reduce contactul cu ploaia,lapovita,ninsoarea,insectele si murdaria.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    @razzvan: toate afirmatiile tale,si deci convingerile tale sunt sustinute de spusele altora: " ( 420ron si'a facut un prieten zilele trecute )... ", si exemplele pot continua...Din pacate.
                    Cand ai de gand sa vii cu lucruri clare, obiective si nu auzite?
                    Pai n'am Kia C'eed sa pot spune personal cat m'a costat revizia .... Dohhhh. Cum poti sa zici ca Logan are una dintre cele mai ieftine intretineri ?... Pai Loganul are garantie 2 ani ( cumva 3 ?) pe cand Kia C'eed are 5 ANI din bara in bara .... Macar de'ar fi vreun BMW Loganul sa nu cada piesele ...
                    Last edited by Razzvan; 18 September 2008, 15:14.

Comment

• Mai lasati garantia aia de 7 ani, ca daca ii iei la intrebari in detaliu pe dealeri o sa constati ca de fapt nu-i din bara-n bara si ca de fapt se cam si strica una-alta, mai ales pe drumurile noastre si ca si costa ceva mai mult decat la logan piesele.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu inteleg de ce comparati Logan Sedan cu Kia Cee'd, sunt diferite din multe puncte de vedere.

Comment

• Sunt diferite dar avand preturi accesibile se pot compara!Garantia de 7 ani e un marketing din care mai mult firma castiga, nu posesorul!

Comment

• Poate in alta tara preturile sunt asemanatoare.Logan Sedan Prestige urca maxim in 12500 euro pe cand Kia Ceed'ul are pret de la 12000 fara tva nu varianta de top.Deci unde e asemanarea ?

Comment

• La 12.000 euro cash iti iei Kia Ceed, verifica mai bine preturile!Am una chiar in spatele casei, e bej inchis si are suficiente obtionale cat sa intreaca la dotari un Prestige!Aici nu vorbim musai de variantele de top!
                              Last edited by darksid3; 18 September 2008, 16:50.

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                                Pai n'am Kia C'eed sa pot spune personal cat m'a costat revizia .... Dohhhh. Cum poti sa zici ca Logan are una dintre cele mai ieftine intretineri ?... Pai Loganul are garantie 2 ani ( cumva 3 ?) pe cand Kia C'eed are 5 ANI din bara in bara .... Macar de'ar fi vreun BMW Loganul sa nu cada piesele ...
                                Loganul are garantie 3 ani acum. Si o poti extinde.
                                Eu unul cred ca ai o problema cu perceperea realitatii. Ce mama dra**, nu intelegi ca prima revizie costa intre 250 si 350 ron?
                                Iar tinand cont ca reviziile se fac la interval de 20 000, intretinerea e si mai ieftina.
                                Chiar nu poti accepta asta? E atat de greu? Daca da, atunci e grav.
                                Cum nu esti posesor de Logan, nu inteleg de ce te dai cu presupusul la urmatoarele lucruri:
                                - fiabilitate
                                - cost de intretinere
                                - confort la condus etc
                                Ai in posesia ta o astfel de masina, ca sa te poti da cu parerea?
                                Deci tot ce spui dumneata, sunt pur lucruri auzite la X si Y.
                                Cum de vii tu sa-mi spui, care am masina de 2 ani, si o intretin din banii mei, deci stiu exact cat platesc pe revizii, sa-mi spui ca e scumpa, cand tu NU ai in posesia ta o astfel de masina?
                                Last edited by Cezar; 18 September 2008, 16:56.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google