Ma voi chiar nu vedeti mai departe de dacia?! cee'd-ul de 1.4 costa 11800euro. Loganul berlina cu motor de 1.6 16v este parca 9900euro. La astia 9900 euro mai pui din start 200 pt airbaguri laterale si 195 parca pentru garantie extinsa. Ca sa ajungem la numarul de airbaguri al cee'd ului ar mai trebui inca 2 airbaguri cortina. Dupaia cee'd ul are (cel putin asa scrie pe kia.ro) carlig de remorcare (sper ca nu e vorba de ala care-l au toate masinile ci de ala de pus remorca) ) care la dacia te mai costa cam 6-7 milioane ca sa-l pui. Si poate niste cauciucuri michelin nu strica (nu de alta, dar se pare ca mcv-urile cu abs nu vin cu cauciucuri stralucite). A, si sa nu uitam de difuzoare de inalte. Nici alea nu dau prea rau.
Si daca pui toate astea pe logan (teoretic, ca practic...), diferenta nu mai este asa de mare. Sa zicem ca ar mai fi 1000euro diferenta. E mult?! Nu mi se pare. Calitatea e alta. Si sa nu mai vorbim de ergonomie...
Si ca sa ii raspund celui de dinaintea mea, 9900e vs 11765e.
Si daca pui toate astea pe logan (teoretic, ca practic...), diferenta nu mai este asa de mare. Sa zicem ca ar mai fi 1000euro diferenta. E mult?! Nu mi se pare. Calitatea e alta. Si sa nu mai vorbim de ergonomie...
Si ca sa ii raspund celui de dinaintea mea, 9900e vs 11765e.
Comment