Frumos albastru de la i30 dar portocaliul e mai confortabil pentru ochi
Logan vs. Kia Cee'd
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atunci ia-ti kia si in 2 saptamani intrebi pe forumul lor cine schimba leduri
adevarul e ca la o emisiune tv au comparat ceed cu i30 si la tot ce se dorea superior i30 a iesit mai prost. Nici aia nu intelegeau cum o masina ce se doreste mai sportiva si mai confortabila iese mai prost decat aia pe care trebuia s-o bata. Asta ca sa vedeti ca nici la coreeni nu se prea "pupa" socotelile cu marfa.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu am mers cu kia Ceed pe noapte si nu e chiar asa odihnitor portocaliul ala...Prefer albastrul de la i30!
Cateva poze cu interior de Ceed, mai detaliate:In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ca sa fie lucrurile si mai clare, boss-ul mare de la kia e nepotul boss-ului mare de la hyundai. Nelamuriri, careva, de ce se aseamana modelele si au doar nume diferite?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu l-am vazut...In fine, hai sa revenim la ceed vs logan, ca de 20 de posturi cam batem campii. Si ca sa reluam ideea de unde a ramas, pt cine nu simte 3000 de euro in plus si-i poate da pt finisari superioare si tinuta de drum mai buna, ceed e o varianta de luat in seama; printre cele mai bune, chiar.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca tot comparam Loganul cu Cee'd, ar fi bine sa comparam si termenele de livrare. Cam cat dureaza la Kia livrarea unei maisni comandate?
Comment
-
Io zic sa-l intrebi pe d-fens, ca el stie cel mai bine cat dureaza livrarea unui logan nou. Sta deja de 3 luni si mai are de asteptat...Mama lui de logan by bugattiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment