Logan vs. Kia Cee'd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doamne si ce frumos se rabateaza oglinzile,la mine de cele mai multe ori stau si ma mir cum de nu se rup cand le rabatez,paraie si pocnesc din toate incheieturile.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• La fel fac si alea de Ceed ;) si alea de Accent , sau poti sa dai 450E fara tva sa ti se rabateze automat ( la orice masina din grupul VW - yeak)
      1.6 MPi Icy White

Comment

• De acord cu burtosu. Comparatie este inutila..Mai ales ca vorbim de preturi destul de apropiate si cel mai important -pt mine - este siguranta la bord. Airbaguri o gramada, stabilitate nu mai vorbim. Cine nu cunoaste senzatia depasirii unui tir cu loganul?!Sau cand apare un drum cu usoare denivelari?Ideea e ca trebuie fiecare sa vada pe ce da banii-confort siguranta sau masina populara!
        PS puntea spate imi scartaie si acum dupa n vizite in service!!!Huuuooo dacia

Comment

• Te invit sa asculti un Ford Mondeo cum troncane pe spate dupa "n" vizite la service!Nimeni nu stie de ce!Acum ce facem?"Huooo Ford"???
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by burtosu View Post
            sistemul audio mi s-a parut mai slab decat la logan
            Ciudat ... Toata lumea a zis k e cel mai bun pe segmentul low cost .

Comment

• La cee'd sunt 4 difuzoare de 16,5 + 2 tweetere, nu are cum sa sune mai prost decat pe logan.

Comment

• Deci ..Prin urmare..Daca KIA ceed se aude mai prost ca la logan atunci..Nene ai mancat dupa jos sau ce?Ai auzit oare cum se aude?Are 2 tweetere bre! Ce naiba ca am auzit cum scoate si nu se compara in veci cu stifturile de boxe de pe logan..Dohhh
                DA..Apropo de ford sunt culmea: auzi la ei taxa de preluare masina in service si taxa de returnare masina din service!!De n ori huooo ford! Nici sa nu aud de ford!Cele mai de japca serviceuri!

Ia-o mai usor si ai grija la cum te exprimi!Nu suntem pe stadion!
                Last edited by darksid3; 28 September 2008, 23:52.

Comment

• Cred ca generalizezi cu Fordul .. Poate la dealerul tau din zona ;)

Comment

• Originally posted by arkadyema View Post
                    Deci ..Prin urmare..Daca KIA ceed se aude mai prost ca la logan atunci..Nene ai mancat dupa jos sau ce?Ai auzit oare cum se aude?Are 2 tweetere bre! Ce naiba ca am auzit cum scoate si nu se compara in veci cu stifturile de boxe de pe logan..Dohhh
                    DA..Apropo de ford sunt culmea: auzi la ei taxa de preluare masina in service si taxa de returnare masina din service!!De n ori huooo ford! Nici sa nu aud de ford!Cele mai de japca serviceuri!
                    in afara de limbaj si proasta exprimare, duci lipsa si de informare.
                    Nu poti manca "dupa" jos, iar de auzit cum se aude....
                    Hai sa-ti spun despre Porsche Romania (VAG): revizie in service seat ibiza 1.2 60 000 km, pret...920 ron. Pret evaluare exterior: 50 ron (prin simpla ispectie vizual), pret evaluare interior : 50 ron...Idem...Pret constatare a functionalitatii sistemului de iluminat 30 ron ( prin simpla rotire a butonului)
                    Si cate ca aceasta.... Deci "huoo" VAG?
                    Iar astia de la Kia sunt cei mai corecti....
                    Ori suntem ignoranti, ori suntem de-a dreptul cretini.....Si cred ca varianta a 2 a, se muleaza mai bine.

Comment

• Scuze am spus ca se aude mai slab ca la mine deoarece am pus pe sistemul stock niste tweetere care completeaza sistemul audio cu brio.
                      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Bai fratilor eu cred ca inalte are sistemul de logan , poate de bass duce lipsa dar de inalte mie nu mi se pare(asa ca apare inutilitatea acelor tweetere)
                        1.6 MPi Icy White

Comment

• Duce lipsa de fidelitate, datorita cartonului si membranei de burete din componenta difuzorului.

Comment

• Eu sunt de acord ca cel de pe Kia Ceed se aude relativ foarte bine sistemul audio . Ei spun 6 boxe - are 4 boxe + 2 tweeter-e . Cel de Logan e Low Cost ca si Loganul in sine .
                            1.6 MPi Icy White

Comment

• Valeu...Ce limbaj...
                              Stii ca iei warn, daca nu chiar vacanta vreo 2 saptamani nu?
                              Multumesc ca te-ai manifestat astfel, poate scapam de tine.
                              PS: te felicit pt alegere....apropo Skoda e low-cost de la VAG...cam nasol atunci, caci tot nu urci scara sociala, deci tot un amarat. Incearca un BMW, mult mai pretabil
                              Scuze de off. Se poate chiar si sterge.

Cezar, sper ca intelegi de ce a trebuit sa sterg "Quote-ul"
                              Last edited by darksid3; 29 September 2008, 17:18.

Comment

• Hai hai ... Ca o dai in diverse cu Skoda. Vezi ca jignesti si alte persoane care au Skoda ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google