Zic bine baietii pe aici, daca o menajezi si nu o duci peste 4000 de ture masina lasa e f puturoasa. In schimb daca o duci la 5000-5500 masina chiar trage ok. E drept de la 109cp m-as fi asteptat la mai mult....Dar se descurca onorabil. Acum mai intervine si conceptia fiecaruia,pe mine nu ma deranjeaza sa merg la turatii mai mari. E chiar boala mea as putea zice :P. Insa sunt si altii cum e Paco, carora nu le plac turatiile. Sincer le-as recomanda diesel, doar acolo ai putere mare la turatii mici.Bine sau un turbo pe benzina insa nu cred ca e cazul in banii astia.
O chestie nasoala la ceed e faptul ca trebuind mereu turata destul de mult nu stiu cat o sa reziste motorul ala.......E posibil sa aiba probleme de fiabilitate dupa un anumit nr de km, bine nu la 20-30.000 ci poate peste 100.000 sa inceapa problemele.
Una peste alta e o masina ok la banii astia. Este peste logan, trebuie sa recunoastem. Insa si valoarea de achizitie e mai mare, si costurile de intretinere (revizii,casco).
O chestie nasoala la ceed e faptul ca trebuind mereu turata destul de mult nu stiu cat o sa reziste motorul ala.......E posibil sa aiba probleme de fiabilitate dupa un anumit nr de km, bine nu la 20-30.000 ci poate peste 100.000 sa inceapa problemele.
Una peste alta e o masina ok la banii astia. Este peste logan, trebuie sa recunoastem. Insa si valoarea de achizitie e mai mare, si costurile de intretinere (revizii,casco).
Comment