If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok. Abia astept. Ar mai fi cateva metode: sa o tin in gura (camera!) sau sa mi-o prind de capatzana, asa..ca pe o lanterna(at ai viziune si asupra drumului...). Scuze de offtopic.
Facem si o liniuta ? ) Mi-e tare frica de ambreajul meu, am mai spus in alte topicuri, cred ca are ceva probleme. Vedem noi
fear me octavian! e chipuit! si ce daca ratez viteza? rezultatul corect e 2 din 3 :d
io inclin sa cred ca pe 1/4 mile intre 1.4 stock si 1.5 dci chipuit...castiga dciul,diferenta mica...probabil insa e castigator...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Seba, uite cu martori eu fac pariu, in 400 m te ia si pe tine cu 1.6 mpi (e vorba de CristiReulea). Prima data fac eu o liniuta sa vezi cum ma ''nepoteste'' si dupa aia mai gandeste-te )
jiji...hai cu 1.6 8vu lu maicata...ca tare is curios de un 1/4 mile cu 1.5 dciu chipuit...
io pariez pe mine cu 1.6 8v chipuit against THE beast
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
tavi, dupa cum cristi zice singur, un 1.4 stock l-a facut o data, deci poate-l faci si tu de 2 ori si cu ocazia asta iti dai singur o bere m-as baga eu cu 1.6 stock dar numai daca fac rost de ceva benzina.... ca banii vin abia luni si n-as vrea sa raman pieton
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Na bine, am sa bag benzina de 98 (sa-i ia naiba cu benzina lor, au scumpit-o din nou! aseara am vazut) si facem una. Fac una si cu Cristi si cu tine, asa ca sa iau bataie din mai multe parti, sa va arat bre ca nu mi-e frica de voi )
PS: ala cu Passatu' fie a pierdut startul fie a ratat vreo treapta...fie l-a turat pana la 2500-3000. Din cate stiu are in jur de 130 cp. Sa fim seriosi.
pai ce sa le fac daca le este frica de mine? uite inca unu:
Cristi_XP: io nu cre k ma dau
Cristi_XP: ca am suportii varza
CRiS: la biserica crezi
CRiS: tie frica de mine, stiu io
Cristi_XP: sa vezi ce fain pocneste cand ii dau din 3-2 pentru sprint
CRiS: nu te scuza
Cristi_XP: i m sorry ... i`am affraid off the beast
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment