@crististreulea daca il faci pe octavian cu 1.4 al lui stock ai o bere de la mine
Logan vs Logan 1/4 mile
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SUPERCAR@crististreulea daca il faci pe octavian cu 1.4 al lui stock ai o bere de la mine
@octavian_28: ala cu pasatu are 110 cai dar ii are dijaba, pierde timp la schimbatul vitezelor
@CLC: clar n-ai fost intr-un dci remapat. sper ca amu simbata rezolvam aceste probleme :dLast edited by crististreulea; 9 November 2007, 18:49.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
pai cristi, inseamna ca problema e intre volan si scaun.
asta inseamna ca toate meritele sunt ale tale, nu ale dci-ului remapat.
probabil ca tu intr-un 1.4 stock si eu intr-un dci de 85 stock ma faci, dar asta e meritul tau, asa ca mai bine vorbiti despre pilotii care zac in voi nu de motoare, pentru ca eu sunt convins ca un dci cipuit nu face un 1.6 8v, poate doar 1.4 desi chiar in acest caz sunt in dubii
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR@crististreulea daca il faci pe octavian cu 1.4 al lui stock ai o bere de la mine
tavi daca nui dai blana oricum nu l facitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by crististreuleacorect CLC, problemele apar intre scaun si volan. bigman stie. si ca sa vada lumea ca nu ma feresc, uite filmul unde o iau de 3 ori la rind. toata stima mea mareomPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
are dreptate domn' adminu' : tre' schimbati soferii, dar in afar' de streulea si sorin nu vad pe vreunul sa-i surada ideea oricum, mai vb maine inainte de ora 16 si vedem daca venim sau amanam pt vreme bunaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin1.5 cipuit face 1.4 stock
tavi daca nui dai blana oricum nu l faci
Comment
Comment