Logan vs Logan 1/4 mile

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bad_Wolf: Eu nu vorbeam de 1.4 mpi pe mcv ci pe mcv de 7 locuri. Este motorasul pus pe mcv-ul cu 5 locuri, pe 7 locuri nici vorba.

Vezi diferenta intre dci si mpi la 0-1000 pe site-ul oficial...Ce ai in plus e la start dupa aia...Daca mai pui ceva kg in masina e si mai jos.
    Se vede ca n-ai condus dci la drum ai fi gandit altfel. Zic asta pt ca am condus si dci si mpi.
    Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
    http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Eu cu dci-ul meu remapat fac orice 1.4 mpi la randul sau resoftat si asta.

Comment

• Hi hi...Pai la 90 cp ma gandesc ca le papi. Dar intreb, un 1.6 remapat merge?

Comment

• Originally posted by ovimiha View Post
          1.4 mpi desi il tura de numa abia se tinea dupa noi, cand il lasam in fatza ma enervam ca abia se tara in depasiri, ba chiar o intrat la mici incurcaturi cand i-o venit un tir din fatza si nu mai reusea sa treaca de el.
          .
          Cand facem un concurs?Sau drum lung ceva?
          sa vezi cum merge un 1.4mpi Stock la motor!
          sigpic

Comment

• @tavi: la reprize face 1.6 remapat. La sprint si viteza maxima, nu.
            @norby: lasa-te pagubas la faza cu drumul lung, ca daca nu-i drumul liber sa te folosesti de viteza maxima ceva mai mare, n-ai sanse. Ti se gata rezervorul inainte de finish ca sa te tii de dieselar.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sau sa se tina el de mine si asta e...Daca vrei "senzatii" NU economiei )
              Dar nu prea are rost...ca se mai intampla accidente,si nu prea e recomandat cu Loganu...poate unde-i drept si bun drumu..
              NU bat apropo Seba,dar din pacate multe accidente se intampla..
              sigpic

Comment

• Cu nici o masina nu e recomandat sa faci asta mai ales pe drumurile publice!Nu conteaza ca e Logan, Megane, Ford, etc!Toate-s fiare, toti putem pierde controlul!Pentru cateva secunde de glorie ne putem distruge viata...Sau pe a altora!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Doamne fereste de asa ceva!M-a depasit mai demult un "zmeu" al volanului cu un logan si am vrut sa ma iau dupa el sa-i arat ca sunt mai tare, dar m-am calmat brusc, nu stiu din ce motiv. Dupa 10 km acel "zmeu" luase un pom in brate! nu stiu daca ati vazut, dar se intampla din ce in ce mai multe accidente din cauza teribilismului! nu are rost sa iti risti viata pentru un moment de nebunie!

Comment

• Naspa treaba...Asa si trebuie nu tre sa te iei dupa altu,tre sa ramai calm nu sa tasnesti si tu repede dupa el ,nu`s bune concursurile si sa te dai mare pe drumuri lungi. In oras mai merge,de la un semafor la altu,numa sa nu fie gabori,mai in vreo parcare si in cel mai bun caz la CURSE LEGALE organizate,acolo FII ZMEU.
                    ps. Hai sa nu mai fim offtopic ,cred ca am inteles treaba cu accidente etc.
                    sigpic

Comment

• Subscriu! Pt. Un moment de teribilism poti regreta toata viata, daca o mai ai.
                      Din pacate pe drumurile publice (si sunt convins ca multi dintre noi am mai facut prostioare, eu sunt unul) se intampla prea multe ''abuzuri'', prea putine cazurile unde se incearca un pic masinile si gata(sa ne facem semn si finish cu distractia), se exagereaza f mult.

Ceva similar, in sensul bun, am patit cu un tip cu Aveo, care dupa ce ne-am harjonit un pic spre Arad FARA SA BRAVAM AIUREA (cand erau masini nu incercam sa ne tatonam) si cand am intrat in oras am oprit la semafor si m-a intrebat ce motor am ca sigur nu e 1.4 , ne-am salutat si gata.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                        @tavi: la reprize face 1.6 remapat. La sprint si viteza maxima, nu.
                        La sprint banuiesc ca se duce mai bine 1.6 si cred ca ma face,dar la viteza maxima dci-ul dupa ce am schimbat si suspensia la 190(pe ceas) pe autostrada,asta maxim,mai mult nu poate dci-ul,si nu cred ca 1.6 poate mai mult de atat.

Comment

• 1.6 pe autostrada fara remapare (daca e si vale e clara treaba) se duce la 200 pe ceas.

Gandeste-te ca eu cu 1.4 stock pe drumurile noastre am mers cu 175.
                          Un dci 65 cp (incarcat cu 4 pers + bagaje la greu: prietenu' ungur) s-a dus pe autostrada cu 180 (mi-a spus ca a avut in jur de 4400 rot/min).

Eu cred ca cel mai important e CUM si in ce conditii ajungi la viteza e 170-180/h. Aici e smecheria.
                          Last edited by Octavian; 21 May 2008, 20:00.

Comment

• Octaviane, prietenul tau te-a pacalit. Un dci65 nu ajunge nici la 170 (pe bord). Eu am dci85 si abia am ajuns la 180 (daca aude mosu ma sparge!). De la 160 la 180 a trebuit sa fac matanii, sa dau acatiste la biserica, si sa-i promit ca ma culc cu el! Rugamintile au durat cateva minute bune (intre 4-6 min, nu stiu exact pt ca n-am cronometrat).

Comment

• Dragu' meu, in RO mai mult de 165 NU a putut merge, afara (Germania) s-a dus cu ea la 180, am sa incerc sa fac rost de poza.
                              Prietenul meu nu ma pacaleste, pt ca e prieten adevarat, poza imi aduc pf. aminte ca era aproape de 180, in momentul in care nevasta-sa a facut poza.

Am pozat MMS-ul ce l-am primit acum(n-am putut sa fac transfer)
                              Attached Files
                              Last edited by Seba; 22 May 2008, 00:29.

Comment

• Inainte de remapare, dci-ul meu ajungea la 170 km/h pe bord. Acum sare de 180, dar nu cu mult, sa zic un 185km/h dar nu stiu care este viteza reala.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google