Logan vs Logan 1/4 mile

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La 100....

Comment

• Corect, foarte mult conteaza sa stim ce inseamna un 80 sau un 90 (sau 100) pana la plafonare.
      Diferenta e ca la benzinar in pragul plafonarii, inca mai trage (sa spunem un ~4800 rot/min) pe cand in dizal la ~3500 simti ca s-au cam terminat bateriile.
      Vorbim in conditii de exploatare extreme unde in mod normal banzinarul are de castigat, dar cum sunt asa de putine situatiile astea...Dam Cezarului ce e al Cezarului (adica virgula cuplul ala ''nefiresc'') )

Comment

• Pai eu merg cu cuplul maxim de la 3200 pana la 6400.

Dieselul merge de la ~1800 la ~3500 si gata ...

Si nu mi se pare extrem sa merg la 4500 rpm cand motorul "are" 8000 rpm ... ( sunt putin peste jumatate din capacitatea sa )

Comment

• Cum naiba are 8000 rot/min, da' ce-i rachieta...?
          In fine, eu spuneam in conditiile unui motor ''normal'', unde turatia maxima e pe la 5500.

Comment

• Motorul de Aveo e mai de turatie decat cel de Logan sa spun asa. Nu stiu daca pana la 8000 RPM(mi se pare ca da) dar asta ne-o spune Razzvan.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sunt convins ca nu se duce pana la 8000, eventual cu limitarea scoasa, dar si atunci mi se pare mult.

Comment

• Nici eu nu cred dar nu pot sa afirm 100% sigur.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• 8000 rpm ... La 6700 platfoneaza. Fara limitare se sparge motorul la 8000rpm dupa cateva incercari ....

@Octavian : toate 16v'urile au 7-8000rpm , si au puterea maxima undeva pe la 6300-6500rpm.
                  Last edited by Razzvan; 23 June 2008, 10:35.

Comment

• Se sparge???
                    Atunci cred ca eu am fost norocos cand am dus-o la 7000 ))

Comment

• Banuiesc ... Iti dai seama cum se misca pistoanele in el la 8000rpm :d. De'aia au pus si limitare ....

Comment

• Ma indoiesc sincer ca ai cuplu maixm pana la 6000rpm
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba ... Puterea maxima ( caluţii ) nu cuplul . Ai inteles gresit ...

La mine suna cam asa :
                          - 3400 cuplul maxim
                          - 6200 puterea maxima 94cp

Numai aia de la Kia reusesc sa faca motoare de 109 cp cu cuplul la ~5500 rpm

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                            Pai eu merg cu cuplul maxim de la 3200 pana la 6400.
                            ...
                            mergi pe dracu sau am inteles eu gresit sau ai scris tu altceva decat ce-ai gandit

hai sa revenim la ligheane pe 400m...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, cuplu maxim la ~5500, dar 85-90% din el e valabil de la ~2500.
                              Sorry de off....

Aaa...Tema de gandire: un Logan 1.6 16V incarcat bine (5 persoane ~ 380-400 kg) mai poate ''face'' la liniuta un 1.4 gol golut? ) (eventual unu asa mai ca mine la volan...)

Comment

• Octavian....Raspunsul la tema ta de gandire e Nu 400kg la o masina cu un cuplu de 150nm si 105cp se simt.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google