octavian ce conteaza daca e stock sau remapat...conteaza doar chestia aia dintre scaun si volan
Logan vs Logan 1/4 mile
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Octavian___28Pe naiba, daca nu e stock si are vreo 80 cp e clar o problema...
Plus ca am vazut la el la semnatura ca are motoru' cipuit si ia 100 in vreo 11 sec...Da' nu mi-e frica...poate o sa rateze o treapta... )
Comment
-
stiu ca iti place berea dar uitete si tu pe site-ul dacia la date tehnice sa vezi si tu in cate secunde ajunge o berlina cu noul motor de 85CP la demaraj 0-100km/h si apoi mai vorbim.
Deci cristi in afara de remapare nu a facut altceva...nu a schimbat turbina,injectoare nimic mecanic...doar din soft a scos 85CP.
Abia cand se va schimba turbina si injectoarele si se va face remaparea cu astea se va scoate 100CP dintr-un dci de 65/70CP atunci poti sa zici ca scoate un 11 secunde 0-100km/h.
Comment
-
ca sa va calmez pe amindoi. am scos 11 secunde pina la viteza de 100km/h afisata pe bord.
sint convins ca am o eroare de cel putin 9km/h.
in acel film am vrut sa evidentiez diferenta dintre un calculator stock si chipuit.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
tii camera in mina stinga si conduci cu podul palmei. simbata iti fac un demo
sa nu prinzi fizic de volan aparatul de filmat, vibratiile sint foarte mari, pe linga totala neclaritate, o poti si stricaLast edited by crististreulea; 1 November 2007, 11:12.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment