Logan Pick-up vs Tata Telcoline

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Pick-up vs Tata Telcoline

Ce parere aveti care dintre aceste masini merge modificate (bullbar, praguri inox, accesorii suspensie offroad, etc): un Logan Pick-up nou, in jur de 9000 euro sau un Tata Telcoline 4x4 la mana a 2-am tot in jur de 9000 euro. M-ar interesa mai mult despre Tata Tecolani am cautat pe multe forumuri si nu prea sunt posesori care sa ofere detalii despre masina.

Nu mai scrie cu majuscule!!!
    Last edited by Zsolt; 12 July 2009, 00:43.

"merge" modificari facute la tata cu "bulbare" si "prage" din inox, in plus e 4x4, si e un "offroad" adevarat...E pacat sa iei Logan la 9000 de Euro, daca poti lua o masina adevarata pe care sa pui bare de inox...Bafta si numai bine...

Comment

Alege pick-up, insa in varianta dci.
      Tata sh, nu pare o alegere buna.
      Cat despre modificari....ai fi de-a dreptul penibil cu praguri sau "prage" cum spune colegul

Comment

lasa-l pe tata in pace.vezi ca poti sa-ti aduci un pick-up din jermania de moare lumea(toyota,mitsubishi,nissan chiar si americane).la pick-up logan sa nu cumva sa cumperi diesel ca o sa ai posibile probleme la injectie si costa destul de mult.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Din germania poti sa iei tiapa foarte usor la (nr km,uzura motor,distributie,etc) pe cand aceasta masina Tata Telcoline o cunosc e de la un prieten si e din 2006 motor de 2,0TDI,Aer conditionat, 4x4,Faruri ceata, Oglinzi incalzite, Alarma, Airbag, ABS, Inchidere centrala,etc in plus cu vreo 3000euro ias pune si bullbar, praguri inox cauciucurii offrod+suspensie gemurii foliate reflectoare Mie imi trebuie o masina sa fac treba cu ea sa urc dealuri mari pietruite etc.Acum am un fiat doblo excelenta masina 50.000KM nici o problema dar tractiunea fata e o problma deoarece cand da de pietris,noroi,zapada patineaza.Mar mai interesa un vw pasat 4x4 dar are garda la sol mica .
          Last edited by Cezar; 12 July 2009, 13:30.

Comment

vezi ca sunt in romania pajero,land rover freelander ,Hyundai Santa Fe cu rulaj de 125 150 mii,ani fabricatie 2001 -2003 la cu preturi de la 8 mii la 10 mii .skoda octavia 4x4 la 5600 euro.Renault Scenic 4x4 la 4500 euro din 2001 si multe alte oferte si mai raman si bani.

Comment

Am gasit la o cunostinta dea mea un mitsubishi pajero pinin 2001 beton masina in jur de 100mii km full(electronic ,ABS,geamuri electrice,4x4 mai ulte moduri etc etc) 4 portiere vrea 8500euro.
              Nu mias lua masina de pe net sau din targ sau de la un necunoscut fara garantie etc cunosc multe persoane care au luat teapa un exemplu (Fiat Doblo e 7000euro an fabricatie 2002 ful motor 1,9 90,000km intrun an a mai bagat 3000 euro in el la motor partea electrica sa ars toata din cauza unei improvizari care o avea facuta arcurile dupa 3 zile sau lasat parca era masina sport costatand un mecanic ca masina nu avea 90.000 ci avea peste 200.000

Comment

pai vezi ca ai gasit raspuns!pajero e altceva sau cauta un L200.spor la cumparat.

Comment

4*4 clar daca ti trebuie pt drumuri grele... daca nu te grabesti poti astepta si viitoarea dacie 4*4, ai avantajul ca e noua + garantia, dezavanjaul designului (din primele poze pare extrem de urata)..

Comment

ai hotarat ce cumperi?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Inca nu..... vreau ceva care sa poata face offrod sa faca fata orcarui tip de drum sa merga cu cel putin 130km/h la asfalt si sa fie cu un interior (modern)

Comment

Toyota landcruiser '96. La aceeasi bani cu un pick-up nou.

Comment

din '96 e deja cam prafuit... un second macar dupa 2000 euro3 avand in vedere planurile guvernului cu taxa de poluare aplicabila la toate masinile in circulatie...

Comment

deci daca ai luat in considerare o tata la mana a doua eu nu vad buna decizia ...

Comment

Defender daca vrei sa te duca pe orice drum, intretinere relativ usoara.
                              Insa probleme mari cu tot ce inseamna caroserie, mai putin rugina.
                              Iarna mori de frig, cu tot cu incalzirea auxiliara, iar vara nu mai vb...
                              Interior demn de anul proiectarii.
                              O totoia in 96, daca o iei de unde trebuie, te asigur ca nu e deloc prafuita. Sa aiba pana in 200 000 km, si te mai tine ceva fara sa lucrezi la ea.
                              Pretul de revanzare este mare, fiind o masina preferata pt competitiile off-road.
                              Eu pe astea 2 as merge: Landcruiser scurt, si Defender ( scurt/lung).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google