Ceed e o masina pe care pe mine nu ma face sa fiu nebun dupa ea!! dar hai sa revenim la topic si sa vorbim strict despre logan 16V vs kia rio 1,6 !! va rog!!
Logan 1,6 16V Vs Kia Rio 1,6 LX
Collapse
X
-
Logan 1.6 16v Prestige e la acelasi pret cu Kia Rio 1.4 (repet, in Romania nu exista la dealer motorul 1.6 la Rio). Loganul are frana pe tambur pe spate, in rest e foarte comparabil cu Rio. Intretinerea la Rio nu e sub pretul de la Ceed - adica mult mai scumpa decat la Logan, si cu mentiunea ca service Dacia gasesti pe toate drumurile, pe cand la Kia e o problema. Pe scurt: daca facem comparatii doar de dragul comparatiei, sunt pentru Logan. Credeam ca vrei sa-ti cumperi Rio, de aia ti-am spus ca merita sa te uiti la Ceed.
Comment
-
ParuLuScorilo nu vreau sa imi iau nici una din cele 2 absolut deloc!! pur si simplu am facut comparatie intre cele 2 sa vad ce zic si alti!!piata trebuie analizata de aceea am facut comparatia aceasta!! eu raman fidel loganului!! scuzati off topicu si sa revenim la subiect!!
Comment
-
dintre toate modelele kia/hiunday pana in 15000 de euro, as lua cu ochii inchisi un megane3. cand vad intretinerea pe primii 80000km la jkia dublu decat la megane, ce dracu sa fac cu siidu? macar la megane nu se opreste motoru brusc pe autostrada, nu se sting luminile, nu moare cd-playeru cand pui telefonu langa mufa usb, nu bat telescoapele dupa 20000km, nu stai 3 saptamani pt o oglinda cu masina in service. basca daca ma uit pe forumul de ceed, parca si acolo apare rugina pe praguri, la aripi, ia apa pe te miri unde, chiar ei zic ca nu se asteptau de la o masina de 12-13000 sa fie mai proasta ca un logan, de parca loganu e troaca pe langa maybachurile lor, fi-le-ar tinichelele de ras...a, mai toti isi doresc o masina nemteasca dupa ceed-ul cel vestit...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci ii dau dreptate lui SEBA din toate puntele de vedere in ceea ce a spus si a dus niste argumente demne care trebuie luate in considerare!!multumesc pentru aceste argumente si sa fim toti on topic!!merci inca odata ca ai adus niste motive foarte bune in a alege o masina seba!! numai bine!!
Comment
-
Asa e! multumim din inima argumentelor ontopic si, ca sa fim on topic, comparam Logan 1.6 16 V cu o Kia Rio 1.6 care nu exista in Romania, si tragem concluzia, on topic, ca toate Hyundai, Kia si alea nemtesti sint mult sub Renault Megane 3. Asta on topic... Eu ce-i drept n-am fost on topic cand am spus ca Logan 1.6 16v Prestige este de preferat in fata lui Kia Rio 1.4. Eu oricum ma opresc aici, pentru ca topicul nu ma intereseaza. Numai bine!
Comment
-
am argumentat de ce as alege logan in detrimentul kia 1.4 si offtopic am spus ca as alege megane in locul lui ceed. nu ca as lua megane3 in loc de seria3. vorbeam de masini pana in 15000 de euro...ma rog, eu nici macar n-am logan, asa ca nu stiu de ce particip si-mi dau cu parerea pe ici pe colo cred ca o sa te ajut sa stai deoparte, daca-mi dai voie sa-ti tin companie. apropo, iti place berea rece? stam si ne uitam...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
@seba: glumet ca intotdeauna cu siguranta megane 3 are un plus in fata oricarei coreene; la + as putea sa adaug cutia cu 6 trepte pe 1,6 16v...
> on topic: kia rio cu facelift arata extraordinar (in poze se obs o mare diferenta fata de modelul anterior!)..
astept sa o vad live, poate ma programez si la un drive test, pt a ma convinge daca este m buna sau nu decat un loganel ph 2..
Comment
-
inainte s-o cumperi intreaba cat te costa reviziile si daca au renuntat la telescoapele si caseta de directie de pe accent/ceed/i30, ca respectivele casete te fac sa iti doresti ca firmele kia/hiunday sa fi dat faliment cu 50 de ani inainte sa te fi nascut...apropo, un set de placute de frana de accent/ceed=600ron. si intretinerea la kia, cu tot cu bullshitul lor de garantie din bara in bara (dar care e de la ventil la prezon de fapt), e mai scumpa decat la megane sau focus. aspecte de luat in calcul la achizitionarea unei masini, zic euDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
n am de gand sa mi cumpar o masina kia/hyundai vreodata... pur si simplu sunt curios de calitatea interiorului, tinuta de drum, precizia cutiei de viteze, raspunsul motorului pt a mi face o idee cam cat de sus este loganul in aceasta categorie <low cost>!
Comment
Comment