pun pariu ca daca ai intra pe forumul kia probabil toti ar fi convinsi ca masinile lor sunt peste logan,asa cum si noi avem aceeasi impresie
Logan 1,6 16V Vs Kia Rio 1,6 LX
Collapse
X
-
chiar cum sta treaba cu DRIVE TEST? se plateste? este accesul conditionat de cumpararea masinii sau semnarea vreunui contract?accepta pe oricine?
ca eu m am inscris odata la mitsubischi pt colt si mau sunat sa ma intrebe cand vin sa vad masina si daca mai sunt interesat sa o cumparLast edited by Seba; 14 August 2009, 05:30.
Comment
-
Intr-o tara civilizata faci drive test si la Mercedes BRABUS fara o mie de cereri...pe praful asta ar trebui si ai nostrii sa o lase mai moale si sa nu mai bage bete in roate cand vine vorba de test drive.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sigur ca nu esti obligat sa cumperi masina, ca doar de aia faci drive test, sa vezi daca iti place, sa o compari si cu altele, cu alte marci, sa te mai gindesti. Nu se plateste, singura conditie pe care o stiam e sa ai carnetul de peste un an - vad ca la Dacia nu scrie, dar cred ca totusi...
Comment
-
da, o conditie obligatorie este sa ai carnetul de peste un an, sa ai B.I sau C.I la tine si apoi completezi un formular: cateva date inaintea testarii si apoi alte cateva impresii dupa testare... nu te costa nimic... doar asa iti poti face o idee cat de cat despre un automobil..
Comment
-
Originally posted by lord_wader View Postpun pariu ca daca ai intra pe forumul kia probabil toti ar fi convinsi ca masinile lor sunt peste logan...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu de Logan am avut bani. Ceed e mult superioara - si e mult peste ceilalti la acelasi pret. Mult peste Dacia. Cine nu crede, sa faca un drive test, sau macar sa se urce in ea in showroom. Eu am mers vreo 2000Km cu un Ceed SW asa ca stiu ce vorbesc. Cine zice ca e inferioara Daciei, vorbeste ca vulpea despre struguri. Dar e mai scumpa, si costa mult mai mult intretinerea. SW-ul cu care am mers eu a costat 15370 EUR cu totul, motor 1.6 benzina - fata de loganul meu pe care am dat vreo 9300, tot cu 1.6 dohc. Cat despre fiabilitate... asta nu stiu, Ceed-ul e un produs nou, n-ai de unde sa stii. Dacia in schimb sta bine la capitolul asta, in mod cert.
Comment
-
Suntem offtopic cu Ceed-ul pe thread-ul asta...dar sa sti ca au destule probleme cu bucsele, caseta de directie, vopseaua, anumite parti electrice.
Mereu vorbesc cu un forumist de la Kia, e vecin cu mine si are una de 1.4 109 cai. In 27.000 km a schimbat nush ce bieleta si 2 bucse, plus stat 2 saptamani in service pana i-au gasit o buba la partea electrica. Consumul e si el cam marisor si masina nu e deloc fasneata daca n-o urci peste cel putin 4000RPM.
Se gandeste tot mai serios s-o dea si sa-si ia un MCV 1.5 Dci 85 de cai, masina care spune el, i-a placut cum trage si ca utilitate.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
asa e - bieleta aia se schimba la toti, s-a reproiectat. Problema cu vopseaua si cu rugina chiar o au cei cu varianta Best - la celelalte e alta vopsea. E intr-adevar mai puturoasa - dar nu bag mina in foc, cea cu care am mers era in primii ei 2000 de km. E si mult mai grea, si intr-adevar trebuie sa apesi serios pe acceleratie ca sa se miste - Loganul meu e mult mai prompt. Si da, Loganul consuma mai putin cu vreun litru. Scuze de off-topic ;) In topic, in general service Kia e de cct ca e scump si sunt putine.Last edited by ParuLuScorilo; 14 August 2009, 12:32.
Comment
-
in general coreeni au masini banale: facelift uri dese ca sa le poata vinde, motorizarile pe benzina sunt slabute, iar dieselurile sunt bunute, dar si ceva mai scumpe... prefer masinile europene (chiar daca ceed ul este proiectat in europa si facut tot pe aici nu ma impresioneaza cu absolut nimic!)
Comment
-
asa cum nici o masina romaneasc nu merita 10000 de euro, asa nici coreanca nu merita 11000, nu? ia tu un hiunday de pste 20000 de euro sa vezi acolo ca altfel stau lucrurile. cam da fum la fiabiliatet la x3, de exemplu, super masina nemteasca. cu costuri infim mai mici decat ale bmw-ului. sa nu aruncam cu noroi degeaba...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cu 16v am rupt kia pro ceed de 110 cai pe 400 de metri ... nush de ce toata romania crede ca loganul e un tomberon pe roti si nu-si merita banii ...e chair o masina foarte buna si daca e intretinuta cum trebuie e si de durata ...Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !
Comment
Comment