Logan 1,6 16V Vs Kia Rio 1,6 LX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

loganu e un tomberon pe 4 roti din cauza ca se fabrica in romania , are sigla dacia si e asamblat de romani ! vorbe de cocalar
    Andrei : auzi..
    Andrei : da de honda ?
    Andrei : ce zici
    Andrei : ..
    Andrei : masinile japoneze sunt peste toate marcile auto nemtesti
    RaGaTz0: pfff
    RaGaTz0: ca si telefoanele
    RaGaTz0: TV'urile
    RaGaTz0: si altele
    RaGaTz0: Made in China
    RaGaTz0: e clar
    RaGaTz0: prefer Volvo

Comment

singurul neajuns al loganului e ca nu are sigla de vw sau bmw. toti cocalarii ar fi vrut atuci super masina logan. la cacatul care-l au unii in cap, japonia e o provincie a chinei. si volvo, da, mare realizare. si astia parca au fost cumparati de chinezi, nu?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

esti cocalar doar daca ai masina mai scumpa ca locuinta )
        Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

adica daca stau in chirie (deci nu am locuinta proprietate personala) trebuie sa merg pe jos ca sa nu fiu cocalar? n-am stiut...bine de tinut minte chestia asta
          eu credeam ca-s cocalar daca asculta tot cartierul manele din masina mea, scuip semintele pe jos, scuip pe strada, depasesc coloana la semafor conducand culcat pe scaunul din dreapta, claxonez dupa pitipoance, etc...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

"eu credeam ca-s cocalar daca asculta tot cartierul manele din masina mea" )) criminal )
            Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

Hyundai si Kia fac parte din aceeasi familie. De cand cu fabricile lor din Europa, au facut un salt mare de calitate si fiabilitate, nu prea mai seamana cu vechile lor modele coreene.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google