logan 1.6 16v vs. wv polo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inca nu aduce vorba de masini dar cu prima ocazie ii dau peste bot ... oricum va tin la curent cand va fi sa fie daca nu se da la fund.Multam oricum de sfaturi si toate cele.Ramaneti cool.
    sigpic
    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

o fi loganul o masina modesta dar afuma clar un aspirator de 1.2.polo e o chifla de masina.de mers la piata.locul sau e langa tico si matiz)
      sa dea cu un 1.4 si va mai sta pe ganduri.am un coleg cu un polo tdi si a zis ca e parci de masina.slab rau de tot.melc.
      sunt o gramada de sclifositi care zic ca loganul nu e masina numai impresii pe ei si au tot feluri de obosituri de masini.
      cunosc si eu pe unul care are 2m inaltime si a cumparat o fabia ca loganul cica e tot dacie a uitat sa cumpere una cu trapa)

Comment

@suru ... saracu ... acum, macar sper ca povestea e veche, si ca e vorba de modelul vechi de fabia, ca daca e vorba de modelul nou cred ca o sa cad de pe scaun de ras )) (doamne ce hidoasa poate fi)

dar sa nu ne departam de subiect catre unul legat de un cub pe roti cu fata de roomster ... e mare pacat de finisarile celor de la vw ...

p.s. momentan sunt mandru de masinuta mea ... a ramas peste weekend la colega' (care are un 207, iar gagicu ei un polo 1.2 pe care-l conduce frecvent, cand tipu e ranga) ... si a impresionat-o mult mcv-ul aka "tanc" (in opinia ei 207-le 1.4 diesel 70cp i-o da la p0p0 lu polo)

Comment

siiii rezultatul....a avut loc intrecerea?D polo ----logan
          0.9 tce SL plus

Comment

motoarele renault sunt bune si sportive.clar si vw are dar sunt alea scumpe care putin le au pe masini.
            vorbind de cele uzuale sunt slabe in demaraj.un exemplu e octavia putoare pur sange.
            muhaha am studiat polo de 1.2 si ia suta in rusinosul timp de 17.5 secunde.cumpar un oltcit cu 100e si i dau muci)

Comment

Originally posted by suru
              loganul cica e tot dacie a uitat sa cumpere una cu trapa)
              Da, spre dezamagirea multora, loganul este DACIA! wtf?! ii o dacie si atat, nu-i renault, nu-i bmw, nu-i honda. Multi pe forumul asta se refera la 1310 ca fiind dacie, iar la logan...parca le e rusine sa zica ca e dacie. Am condus 1310 cativa ani, in prezent conduc mult o supernova, si in curand un mcv -asta ca sa nu zica careva ca-s vre-un sclifosit care daca se urca in dacie isi taie venele de rusine.
              Anyway, ii mai merge baiatului cu polo motorul ala boxer de 1.2? )

Comment

Daca era motor boxer mai era ceva...
                Dar nu inteleg frustrarea ta. Adica nu putem compara o DACIA Logan cu un polizor? (adica VW Polo sau cu o Fabia)??? Asa diferenta cosmica e intre ele?
                Adica o DACIA Logan de 1.6 16V nu se poate compara cu un Polo...sau cum...? Hai bre sa fim seriosi, am condus si Polo si Fabia (f mult), oricand as opta pt Logan (16V daca se poate ca doar sunt cam la acelasi pret...)

Comment

Deocamdata nu m am mai intalnit cu el si oricum nu cred ca o sa mai aduca vorba prea curand ... oricum banuiesc ca o sa l mai manance sub limba odata si sa tipe ca loganul asa si pe dincolo si atunci o sa l scot pe autostrada sa ii arat ce poate o dacie.Oricum am facut un drum la tara de curand si pe autostrada nu am lasat o din 140 si 160 km/h (consum mediu undeva la 7,8L%) si vreau sa va spun ca accelereaza foarte bine.Si acum stau si ma gandesc si ma minunez ce masinuta buna mi am luat(cel putin comparativ cu un wv adus de afara cu 130.000 de km care motor pe benzina fiind tacane ca si un disel).Recunosc are si masinuta mea minusuri ei si anume plasticurile(mi se pare cel mai mare minus al ei in momentul de fata) in rest incantat de ea (cutia, motorul) foarte placut de sofat. Am tot ce imi puteam dori de la o masinutza --- spatiu interior destul, porbagaj destul, cp destui, consum bunicel, pret de achizitie bunicel (comparativ cu alte masini noi) --- chiar ma simt bine in masinuta mea si pt a-mi cumpara o alta masina noua care sa imi ofere ce imi ofera fetita mea trebuiesc destul de multi banuti de care nu dispun (pret de achizitie + intretinere + asigurari...ect.)
                  p.s. cristi_p pai ia vezi tu caci loganul este by renault (cel putin eu unu cand am verificat asa imi scrie pe porbagaj) si gandestete ca daca este o "simpla" si "amarata" Dacie asa cum spui tu de ce renault o vinde in alte tari sub sigla renault??oare de prosta ce este si vor sa isi de a cu sigla in cap??toate bune baieti ramaneti cool
                  sigpic
                  Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Originally posted by tezeu
                    ....aseara m am abtinut ca imi povestea el ca are motorul boxer si ca modelul lui are motorul si cutia de pe passat 1 si da a specificat ca are 3 cilindri
                    te rog sa pui pe forum o poza cu idiotul care are motor boxer in 3 cilindrii ! cine plm a mai vazut asa ceva ? si tu ai timp sa te sperii de ineptiile ce le debiteaza? asta ori face misto de tine, ori e dus bine cu pluta. iar daca insista, il rogi sa faca o poza la motorul ala si-o postezi aici...sa vedem si noi ventilatorul ala cu elice dubla in trei pale si 150bhp...are motorul de pe fabia,maxim 65cp; ligheanu meu cu motor de aspirator (mpi 90) a mancat pe paine tricileta aia de fabia cu motor de ceas cu cuc. asa ca stai linistit...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai un lucru e clar ca mananca multa cacao si asta e felul lui, vorbeste mult si despre multe dar fara sa aiba prea mult habar dar oricum eu cum nu ma pricep prea tare la motoare a zis hai ca merge si a inceput sa ma minte ca pe copi mici.Oricum el era foarte sigur referitor la motor cum ca e boxer ect. (sincer incep sa cred ca e prost fara sa vrea).Oricum ambi ne am luat masinile cam in aceasi perioada ... deci ambi a trebuit sa ne interesam si sa cautam cea mai buna alegere eu de la bun inceput am vrut masina noua el a vrut sh.Eu mi am permis si mi am luat un logan de 10150 de euro el si a luat wv asta cu 130.000 de km la bord cu 5500 + diferite (taxa de prima inmatriculre + nu stiu ce pe la esapament + nu stiu ce la ambreaj ...ect.).Raman la parerea ca am facut o alegere mult mai buna ca a lui cu toate ca am dat cu vreo 4000 mai mult ca el pe masina.Si acum deja dupa ce am citit tot ce ati scris referitor la masina lui si performanetele ei , nu mai imi fac nici un fel de griji.Multam baieti
                      sigpic

Comment

Pai daca nici nu a luat-o bine si a inceput sa bage bani, pui pariu ca intr-un an te ajunge la pret.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

si in doi ani se lauda ca are masina de doua ori mai scumpa decat prestige-ul....
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by tezeu
                            p.s. cristi_p pai ia vezi tu caci loganul este by renault (cel putin eu unu cand am verificat asa imi scrie pe porbagaj) si gandestete ca daca este o "simpla" si "amarata" Dacie asa cum spui tu de ce renault o vinde in alte tari sub sigla renault??oare de prosta ce este si vor sa isi de a cu sigla in cap??toate bune baieti ramaneti cool
                            M-am exprimat destul de prost. Nu am vrut sa zic ca loganul ar fi masina proasta. Cum s-ar zice am o suparare cu aia care au logan si cand il vad pe unu cu 1310 se exprima la modul "tu ai dacie" de parca ei nu ar avea tot o dacie. Ma refeream strict la marca. Sper ca m-am facut inteles mai bine de data asta )

Comment

Pai cred ca majoritate am avut acele dacii 1310 sau 1300 sau un caz mai fericit 1400. Oricum si pe mine ma amuza "suparatii" cu dacii vechi care la semafor se uita nervosi pe mine si ma provoaca la cate o liniuta.Oricum sa sti ca este diferenta mare intre o dacie si o dacie by renault , chiar si marca nu observi ca cei de la dacia sau folosit de "porecla" logan pentru a ne dezobijnui de renumele dacia (masina care iarna trebuia incalzita cate o jumatate de ora ,cel putin a mea, si care au fost ele destul de bunicele dar au facut si o gramada de probleme).Sunt mandru de dacia mea logan by renault deja am ceva km(aproape 7000) cu ea si amintiri placute.Este prima mea masina (ma refer ca eu sunt titularul) si mi a intrat la suflet asa dacie cum e ea .toate cele bune papa
                              sigpic

Comment

[QUOTE=suru]motoarele renault sunt bune si sportive.clar si vw are dar sunt alea scumpe care putin le au pe masini.
                                vorbind de cele uzuale sunt slabe in demaraj.un exemplu e octavia putoare pur sange.

pe mine unu cu octavia m-o facut...deci nu e foarte puturos...
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google