domnu' suru s-o fi referit la octavia 1.4mpi sau 1.9tdi de 75cp...ala de 110 sau 120, cati drac o avea, ala mananca motoarele sportive de pe loganuri la micul dejun...eu cu 1.6mpi i-am dat-o la semafor la octavia tdi90, dar nu pot sa-ti spun ce fain m-am uitat dupa el cand a depasit si eu am asteptat sa se elibereze soseaua ca sa pot trece de un kadett...
logan 1.6 16v vs. wv polo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[QUOTE=iooon_cug]Originally posted by surumotoarele renault sunt bune si sportive.clar si vw are dar sunt alea scumpe care putin le au pe masini.
vorbind de cele uzuale sunt slabe in demaraj.un exemplu e octavia putoare pur sange.
pe mine unu cu octavia m-o facut...deci nu e foarte puturos...
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=yhge8...eature=related polutz 1.2
http://www.youtube.com/watch?v=_a8jI...eature=related 1.6 8v
mda..acuma am vazut ca i vechi theardul
Comment
-
Originally posted by tezeu View PostPai cred ca majoritate am avut acele dacii 1310 sau 1300 sau un caz mai fericit 1400. Oricum si pe mine ma amuza "suparatii" cu dacii vechi care la semafor se uita nervosi pe mine si ma provoaca la cate o liniuta.Oricum sa sti ca este diferenta mare intre o dacie si o dacie by renault , chiar si marca nu observi ca cei de la dacia sau folosit de "porecla" logan pentru a ne dezobijnui de renumele dacia (masina care iarna trebuia incalzita cate o jumatate de ora ,cel putin a mea, si care au fost ele destul de bunicele dar au facut si o gramada de probleme).Sunt mandru de dacia mea logan by renault deja am ceva km(aproape 7000) cu ea si amintiri placute.Este prima mea masina (ma refer ca eu sunt titularul) si mi a intrat la suflet asa dacie cum e ea .toate cele bune papa
toate masinile sunt bune in primii 40.000 de viata insa putine mai satisfac dupa
Comment
-
.....daca te rog eu Tezeu,intreaba-l din partea mea pe colegul tau dac ii pune la Polo ulei in benzina ca la drujba....Am citit de la inceput si am ras de unul singur ca un prost,doamne ce aberatii scot unii,cred ca daca au masina non Dacia sunt tari,dar nu e chiar asa in toate cazurile;)
Comment
-
-
Logan vs Polo 1,2 SH
E o nebunie. Baiatul ala e nebun. Cred ca era crita cand ti-a propus asta sau dupa o betie zdravana. Eu m-am luat cu 1,5dCI/70 CP si i-am dat cel putin 1 TIR pe 100 m.
Bafta cu tioata ca nu cred ca ve-ti ajunge la "scandal".
Mai spune-i "raului" ca si 5 CP se simt, dar 20.LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)
Comment
-
"sunt curios ce o sa zici cand o sa ai deja masina de doi ani toate masinile sunt bune in primii 40.000 de viata insa putine mai satisfac dupa" Masina e in posesia familii si a facut 40900 km azi asta in 2 ani si eu unu sunt multumit de ea ..... intradevar m`am cam plictisit de acelasi interior,aceasi "impingere" in scaun la acceleratii .....
Comment
Comment