If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
polo 1.2 nu are sanse fata de logan...si cred ca mareom cu 1.4 daca o fi tot are timp sa bea o cafea pana ajunge ala cu polo
dar pe de alta parte polo gti ar rupe toate motorizarile de pe logan.dar fiind 1.2 al colegului poti pleca de pe loc in treapta 3 si tot il vei intrece pe 5 km
daca eram in locul tau nici nu ma gandeam sa il refuz
numai sa il umilesc sincer va spun,eu unu nu suport gesturile astea
cand stiu ca are cineva o masina mai buna tac draq nu ma bag ca tanga in dos
[QUOTE=armand24;272789]sunt curios ce o sa zici cand o sa ai deja masina de doi ani
toate masinile sunt bune in primii 40.000 de viata insa putine mai satisfac dupa[/QUOTE
Depinde de om si de masina.
Pe unii nu-i mai satisface nici nevasta dupa doi ani.
Dar pe socru-meu de exemplu a trebuit sa-l convingem un an sa treaca de la 1410 (1997) la Logan, zicea "e ca noua, are abia 45000 de km" (si sa vezi ince hal era caruta dupa aproape 12 ani). Depinde de optica...
Eu am avut masini si cu 150.000 care mergeau bine pentru ca le intretinusem bine de noi. Acum de ex. am in herghelie un MCV care are deja 60.000 km, si care nu mi-e de loc antipatic.
uhuhuhuhu mi friiiiiiiiiiiiiiiica )) am primit o provocare ...logan 1.4 vs polo 66cp din cate am intels ..e tare curajos baiatu ...o zis ca face orice logan de 1.4
poate weekendul asta ies cu el la o plimbare sa vedem .. ca as vrea sa ajung si la sibiu la o intalnire cu baietii sa vad cum stau cu banii de benzina
cu ala cu polo doar la pariu ca altfel nu ma chinui ...si masina forjata si bani de benzina macar o pizza mare si un suc sa iese
Cred sincer ca baiatul cu Polo mentionat in primul post e genul de "instigator", mistocar tipic, genul de om care crede ca daca repeta de trei ori "rahatul are gust de ciocolata" in public, toata lumea o sa manance rahat, cand colo el e singurul cu "ciocolata" la gura...
Eu zic ca la Polo 1.2 nu e genul de masina cu care sa te lauzi la o tigare cand vine vorba de performante. Poti sa te lauzi ca motorul e jumate de V6 sau ca are "semnatura VW" cum bine spunea un "Martor al lui Ieskoda" pe un thread pe aici, dar astea sunt fitze de "folsfaginar".
In lumea reala, aia unde conteaza si cum merge masina nu doar "senzatiile" pe care ti le da, 1.2 de pe Polo consuma aproape cat un Logan 1.4 si merge mai incet, deci comparatia de fata este una departe de realitate, la limita ridicolului avand in vedere ca se vorbeste de performante pure, iar Loganul este 1.6 16v.
uhuhuhuhu mi friiiiiiiiiiiiiiiica )) am primit o provocare ...logan 1.4 vs polo 66cp din cate am intels ..e tare curajos baiatu ...o zis ca face orice logan de 1.4
Esti sigur ca-i Polo de 1,2? Ai grija sa nu fie Polo GTI ca nu-l faci cu nici un Logan. Oricum daca-i de 1,2 sa-mi trimiti si mie o bucata de pizza .
vezi ca o fi fost 189 pe gps la 110 gps-ul meu indica 102-103, iar la 160 arata vreo 147-148. pastrand proportiile, la 205-210 iese mai degraba un 190 decat un 200. ma rog, nu face obiectul topicului, hai sa revenim...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
e diferenta mare de putere, si bunica intrece masina aia in 3 cilindri, eu am condus un seat 1.2 de 68 cp si e slabuta, cand depaseam pe la 90 km opream a.c-ul.polo lui se aude ca un diesel ca are 3 cilindri e specific sunetu.oricum nu mai generalizati cu sh-urile ca sunt masini care vin din germania cu 200k si merg f bine ,depinde de noroc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment