Logan vs Tico

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cumnatul meu mai are boala la pseudomasini gen Tico.Bine,el priveste masina ca pe un simplu obiect,ca si cum s-ar uita la un aragaz sau mai stiu eu ce pt ca e dirijat...din umbra... ...de... NEVASTA!!!!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

D-Fens ce cumnati timpiti avem. Si al meu tot la d-astea ii erau ochii (bine mai mult pe Matiz) . Faza tare este ca eram si eu sa dau in boala lui cand am vazut cum a parcat unul o buburuza deasta intr-un loc unde eu nu incapeam cu Dacia.
      A si tot consoarta lui (cumnata-mea) era cu idei d-astea.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

[QUOTE=mishu_wrc]Matizu si tico banuiesc ca is cam la fel la demaraj (daca nu ma insel si motoarele is la fel)

Tico e ceva mai sprinten decat matizul insa nu are nicio treaba cu Loganul.
        numar secundele

Comment

Nu exista comparatie.In primul rand nu intra in aceeasi clasa.Sa auzim numai de bine
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu e vorba de clase ci de care pe care pe 400 de m sau intre 2 semafoare.
            numar secundele

Comment

comparati tico cu logan de 1.6 ca si cum ati compara un logan de 1.6 cu o astra 1.8 de 140 cp. tot diferenta de 50 cp este. motorul nu e de doua ori mai mare dar...nu cred ca loganul are vreo sansa in fata astrei. numai bine!
              Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

comparatie..... ....un cuvant nepotrivit.....
                JUST ME.....30-rdd......

Comment

dar nici nu cred ca se poate pune problema de comparatie...
                  tico e pentru pasionati ... sincer, daca as fi avut oportunitatea sa-mi pastrez ticozaurul as fi facut-o (sunt niste poze cu el la Hai sa ne cunoastem mai bine)

e adevarat ca aveam palpitatii la viteze mari, stateam pe scaunu ala ca intr-o masina de formula 1, asa de jos era, dar la 600 de kg cat are, faceam destule masini intre 2 semafoare. si o mai si parcam perpendicular absolut oriunde

ce vremuri

Comment

tico e o alternativa buna la o motoreta...pentru circulat prin oras. nu mi-ar displace unul pe langa logan pentru ca e foarte economica. si in plus nu cred ca e pretentioasa la partea de intretinere. vorba italianului, e mai "spartana"

Comment

tico ii foarte buna la start , se chisca bine , conteaza pe ce distanta se face !
                      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Mi-ar fi jena sa-mi plimb femeia intr-o cutie de chibrituri.

Comment

bai baieti fiti realisti si inchideti thread ul asta nu are rost o comparatie

Comment

de acord si eu cu asta !! ma mir ca nu s-a inchis inca... dupa parerea mea tico incape in habiltaclu la logan.. n-are rost sa comparam... va rog sa inchideti!!
                            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

S-a rezolvat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google