Cumnatul meu mai are boala la pseudomasini gen Tico.Bine,el priveste masina ca pe un simplu obiect,ca si cum s-ar uita la un aragaz sau mai stiu eu ce pt ca e dirijat...din umbra... ...de... NEVASTA!!!!
Logan vs Tico
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
D-Fens ce cumnati timpiti avem. Si al meu tot la d-astea ii erau ochii (bine mai mult pe Matiz) . Faza tare este ca eram si eu sa dau in boala lui cand am vazut cum a parcat unul o buburuza deasta intr-un loc unde eu nu incapeam cu Dacia.
A si tot consoarta lui (cumnata-mea) era cu idei d-astea.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nu exista comparatie.In primul rand nu intra in aceeasi clasa.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
comparati tico cu logan de 1.6 ca si cum ati compara un logan de 1.6 cu o astra 1.8 de 140 cp. tot diferenta de 50 cp este. motorul nu e de doua ori mai mare dar...nu cred ca loganul are vreo sansa in fata astrei. numai bine!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
dar nici nu cred ca se poate pune problema de comparatie...
tico e pentru pasionati ... sincer, daca as fi avut oportunitatea sa-mi pastrez ticozaurul as fi facut-o (sunt niste poze cu el la Hai sa ne cunoastem mai bine)
e adevarat ca aveam palpitatii la viteze mari, stateam pe scaunu ala ca intr-o masina de formula 1, asa de jos era, dar la 600 de kg cat are, faceam destule masini intre 2 semafoare. si o mai si parcam perpendicular absolut oriunde
ce vremuri
Comment
-
de acord si eu cu asta !! ma mir ca nu s-a inchis inca... dupa parerea mea tico incape in habiltaclu la logan.. n-are rost sa comparam... va rog sa inchideti!!
Comment
Comment