Nu intelege gresit ..Dar..Nu am zis yo ca loganu faca 2.4 bmw .....Am zis ca e masina care sa ii faca fata fara nici un fel de probleme
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by teC MCD View PostSi din tot ce am citit pe forum, am tras si yo o concluzie....Gigi-kent nu stiu de unde iti vin tie toate cuvintele astea si razi asa de 1.4 atata timp cat nu stii ce am sub capota....Si daca vrei sa vezi cum 1.4 iti face 1.5 85CP vino in bucuresti si daca yo pierd la liniuta iti platesc drumu dus intors si iti mai dau si bani de buzunar
Comment
-
Probabil ca are vreo 90 cp sub capota...
Eu cu dci 85 cp m-am pus (cu plecare lasnsata pe tr II), pe la 90-95 am rezistat in fata lui, cam atata, probabil ca-i mai tineam piept, da' nu stiu de ce imi dadea senzatia ca el nu se chinuie... ))
Comment
-
Originally posted by teC MCD View PostDe ce nu ai vede asta..? Pentru ca tu nu erai acolo sa vezi...........FICA poate sa confirme cum am stat cu ursulet din 83 motor 2.0...Si din tot ce am citit pe forum, am tras si yo o concluzie....Gigi-kent nu stiu de unde iti vin tie toate cuvintele astea si razi asa de 1.4 atata timp cat nu stii ce am sub capota....Si daca vrei sa vezi cum 1.4 iti face 1.5 85CP vino in bucuresti si daca yo pierd la liniuta iti platesc drumu dus intors si iti mai dau si bani de buzunar
hai sa ne facem ntelesi, nu rad de 1.4 ca nici eu nu am cine stie ce sub capota.Rad in schimb de acel 1.4 stock care face masini cu multi cai peste el.Daca tu il ai facut la motor si te poti tine cu altii nu inseamna ca toate 1.4 sunt la fel. Nu vezi ca pentru unii 1.4 e avion?Se lauda ca au facut masini tari dar soferii acelor masini nu au nici o treaba cu liniile.Ce rost are sa incepem sa ne laudam ca facem masini tari cand in realitate un sofer bun la volanul acelor masini ne mananca.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Cand e o treaba oragnizata .....Mai multi pustani da....U ai clio 16v, ala are logan 1.4,,, nu se da ala nu..? Intr-o concluzie ca sa stiti si voi noi cei din Logan Club bucresti....Ne mai intalnim seara sa tragem linii intre noicu alti....Asa ca numai zi tu supercar ca nu se ia lumea cu 1.4:baoum:Stock sunt, stock raman..:baoum:pana la gratar:sunbathing:
Comment
-
Ati ajuns sa comparati o masina din 2004 cu una din '84 (logan vs bmw ursulet) e meserias loganul, asa-i? ia comparati loganu cu un bmw 316 din 2004, mai e meserias?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment