Kompressor scrie pe tine
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
radiator, termocupla, disc ambreaj, soft, buji, cauciucuri....se aduna
Si inca o masuratoare gtek 10.1 de la 0-100 pe un asfalt care nu scoteam mai putin de 11.05...toate asta datorita unui termostat schimbat .Last edited by MCD; 22 November 2009, 12:20.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
se misca bine MCD-u..m-a dat si pe moa cu a lui...trage bine..RESPECT..off :si p-aci dau de tine MCD-ule...tineretu se misca repede..peste tot si in timp record....ma resemnezsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Logan 1.4 stock vs. Dacia 1410 break model 1997: 2-0 pt. Logan, a doua oara am plecat si putin mai tarziu ca n-am fost pe faza dar tot i-am dat o masina si ceva, nu ma mai dau cu asa ceva, consum carburant degeaba pe Dacii...
Comment
-
Nu trage nene, m-am dat si cu 1410 berlina cu motorul de 1500 de km. facut, forjata inca de rece, usurata fara banchete, rezerva si tot i-am dat o masina, repet, fara nicio usurare, modificare, doar un sofer istet si foarte usor pe care masina nu-l simte. Mi s-a luat de ele, ma prapadesc de ras daca il mai aud pe unu ca a bate Logan 1.4 MPI stock cu Dacie cu motor standard...Au mai schimbat si soferii si degeaba..
edit: cel cu breakul cica a batut pe 400 de metri Logan 1.4 MPI stock, asa stiam de la MCD.
Comment
-
Mai stii cum e, o masina jumate nu e chiar asa de mult in timpi ca diferenta.
Inseamna ca acel 1410 tragea bine.
Eu cand mi-o mai iau de la cate un 1.6 mpi asa la o masina zic ca nu prea e diferenta (pt ca acea diferenta o pastrez pana pe la 150) dar la liniuta juma de metru face diferenta intre 1 si 2 ))
In trafic, pe drum virajat, pe macadam se poate schimba situatia.
Comment
-
Oricum sunt de parere ca 1.4-ul meu este printre cele mai lente masini de pe forum... daca pe 0-100 am scos 16.2 pe g-tech cel mai bun timp si Cezar a scos 14.9 parca? pe 0-100... nu mai am ce spune, catalizator nene piatra, nu cred ca se mai curata veci chiar daca vede forja zilnic.
Comment
Comment