La ultima masuratoare: 13.8 sec ( nu mai stiu exact, insa sub 14) iar 0-400 in 18.9 sec.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
@MCD: nu e mare lucru, sunt curios ce "dume" mai baga data viitoare daca mai vine la fulger, ca soferii vad ca s-au schimbat si degeaba, eu unul nu ma mai dau cu nicio 1410 standard ca n-are rost... . Deocamdata stau pe margine si ii admir pe cei cu modificari mai serioase, eu n-am cu ce, ma misc mai greu dar sigur cu finantele, adun si adun...
Comment
-
@aleXpeed..man...pasiune sa fie..ca banutii se strang ei...usurel..scz de off..baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
iar ma bagati pe mine ma la mijloc? intai sa-mi cumpar anvelope de masina nu de tractor(de care am acuma si cu toate ca pe zapda isi fac treaba pe vreme d-asta alunecoasa sunt sub orice critica pentru chestiile la care le supun eu)
Comment
-
iar nu aveti ma somn? stati sa vina primavara - vara ... acuma vine iarna - inlocuim liniutele cu indemanare)
Comment
-
Daca aveti nevoie de un sofer super usor ma puteti contacta). Scot timpi buni, The Stig 2.
Comment
-
am tras azi o liniuta cu un passat. era diesel cu siguranta ca tocmai ce alimentasem amandoi de la petrom, el cu motorina si eu cu benzina, clar. la intersectie, am cedat trecerea si am plecat eu mai tare, apoi si el tare, I blana, II aproape balana, era in stanga mea toata linuta. practic eram la egalitate. nu a reusit sa treaca de je. ce motorizare o fi fost?sigpic
Comment
Comment