If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in blana s-ar putea sa mearga masina , dar la mers frumos consuma mai mult decat de obicei .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
FUG postaeza tu ca eu nu a curaj......si apropo de 16v valve
eu vs 16v(struke) dupa loc nu ne-am mai dat dar din mers in bat
eu vs fug dupa loc plecat prost m-am batut, la intoarcere din mers eu in fata si dupa loc plecat bine iar eu
APROPO nici 1 din 16v mentionate mai sus nu sunt stock, unu soft altu cat dat jos....
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
eu vs fug dupa loc plecat prost m-am batut, la intoarcere din mers eu in fata si dupa loc plecat bine iar eu
APROPO nici 1 din 16v mentionate mai sus nu sunt stock, unu soft altu cat dat jos....
dupa cine ?cine-i loc ala de pleci dupa el ?
Last edited by Stig; 14 March 2010, 14:16.
Reason: Automerged Doublepost
aia erau pe gtech masurati nu cu iphone calibrat de volan .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
ce sa zic :MCD vs FUG 1-1 dar dak plec inaitea lui nu ma mai prinde e o diferenta foarte mica
si FUG VS R36 2-0 mia cam dat 2 tiruri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment