ti-a dat sau i-ai dat? "FUG VS R36 2-0 mia cam dat 2 tiruri"
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by MCD View PostFUG postaeza tu ca eu nu a curaj......si apropo de 16v valve
eu vs 16v(struke) dupa loc nu ne-am mai dat dar din mers in bat
eu vs fug dupa loc plecat prost m-am batut, la intoarcere din mers eu in fata si dupa loc plecat bine iar eu
APROPO nici 1 din 16v mentionate mai sus nu sunt stock, unu soft altu cat dat jos....
ah ,n-ai plecat bine dupa loc ,excuses excuses .
Comment
-
-
-
ai mai fost atentionat odata sa nu mai scrii cu mirc ,sh,tz,k si alte porcarii .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
lasam liniile deoparte si il putem aplauda pe octavian care la cupa vss a ocupat locul 1 la categoria mezina
octaviane asteptam un filmulet cu tine pe pista sa vada baietii de ce ai fost in stare
imi pare bine ca te-am cunoscut taviLast edited by Cristi_Xp; 15 March 2010, 14:42.Its just a car ...
Comment
-
Multam Radu (imi pare rau ca ai plecat asa repede, eu eram un pic pierdut in spatiu).
La mine n-a fost batalie asa mare (fata de locu doi am avut avans la general de vreo 5 secunde). La grupa 2 acolo a fost pe viata si pe moarte
Dsign (Kamikaze frate), Mareom, s-au batut cu Loganurile de Cupa, inuman ce frumos a fost.
PS: dupa timpu scos la grupa 2 as fi fost pe locu 11 sau 12 (din 22 de masini parca). Nah...mi-au murit laudatorii
PPS: nu mai pot sa dau jos stickeru ala
Comment
Comment