If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Octavian_31: pentru prima ta participare te-ai descurcat ADMIRABIL. Timpii ce i-ai scos au fost foarte buni. Eu zic ca partea cu liniutele s-o lasi deoparte ca nu esti bun la ele oricum si sa te axezi mai mult pe evenimente din astea. Felicitari inca o data! Esti tare!
Pardon 4-1. Eu m-am dat de 2 ori si tu la fel. Am pierdut eu a 2-a oara, conteaza foarte mult plecarea, in rest...un far de masina. Van-ul era usurat cum trebuie, pana si motorina pe rosu. Vedem ce ii mai fac sa avansez la sigur.
edit: in rest, un vs. cu 1.4 mpi stock fara optiuni...consumam benzina degeaba dupa cum a ramas in urma, eu unul sunt multumit.
nu prea aveam cum sa il afum ca el ...cauciuri de iarna... eu de vara... afara cam zero grade..... pleaca f urat de pe loc cu alea de vara cand e frig....... la mine full-ul facut....
pana acum nu am vazut nici o dovada ca ati batut astrele, sunt vreo 2 filmulete in care un logan vs astra h 90 cp si cred ca e o aberatie , ca zici ca ala sta pe loc deci e clar ca a fost aranjat, si al 2 lea intre 1.4 mpi in care pierde fata de o astra classic 90cp.vreau sa vad ceva concret nu doar laude.mai depinde de sofer, etc dupa foile lor nu ma iau ca si alea date de producator nu-s chiar asa reale si difera d la o masina la alta.
N-ai ce vedea. 1.4 90 e o gluma, exact ca si 1.4 75. E chiar de talia 1.2 16v...Ups, the supreme german car e o baba lenesa. Na dracie.
Datele difera in aceeeasi masura in care difera si cele de la Dacia.
Sau difera doar in cazul Opel-ului, evident o masina mai buna si mai rapida, spre deosebire de Dacia,mai proasta si mai lenta?
PS: astra H 1.6 16v este mai lenesa ca un 1.6 90, iar 1.8 16v 140 este la fel de rapida ca 1.6 16v de la Dacia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment