Geroge maine o sa fiu la IANCA jud. Braila ce zici imi faci o vizita
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Cred ca era dci de 70 asa vs. Astra 1.6 16v.
Comment
-
nu are nicio relevanta filmul ala, masinile de acolo au modificari(nu se duce mai nimeni cu masina stock la LEGALE) iar noi aici vorbim de masini stock, unde opel astra de 1.6 si 1.4 sta destul de prost in comparatie cu logan 1.6 16v sau 1.6 8v.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
vezi ca inainte era grupa A0 sau A1 care aveau motorizarile pana in 75 cp , grupa A care aveau pana in 100 cp etc.
cat despre filmuletul ala ce demonstreaza ? 2 amatori care se cred piloti ,poate nici macar nu stiu sa schimbe vitezele .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cristi asa o fi, conteaza mult startul, pierzi mult daca nu stii sa pleci.marx discutam , deci cum u ai zis ca ai facut un range rover de 2xx sau chiar 3xx de cai putere datorita startului etc , asa poate a castigat si astra. nu stiu ce date ai u dar daca mai intrebi pe veterani in ale liniilor o sa ti se spuna ca un gtc de 115 cp bate loganuLast edited by georgex2; 30 March 2010, 22:33.
Comment
Comment