Originally posted by GOLAN91
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Shakar View PostLogan 16V vs 95' 316i 1-1 si 1-0...1-1 cu mine la volan si 1-0 cu un prieten pe care l-am pus eu sa mearga, el are un Logan 1.6 8V si are 80 000, masina aia numai curse si liniute a vazut, e profesor la plecat de pe loc si schimbatul treptelor, terorizeaza non stop ambreiaj + cutie + cauciucuri.
De curiozitate am facut o liniuta si cu el, de abia pe TR3 trec puternic pe langa el, pe tr 1 ma face, tr2 recuperez, asta ca sa va faceti o idee cat de prost merg eu la o linie fata de el sau cat de bine merge el fata de mine .
+ Logan 1.6 8V (el) vs Golf IV 1.6 => 1-0, strans.
PS - mai are si niste petarde de cauciucuri pe ea.
era 316i pisica ? trebuia sa ii dai fum in ochi fara probleme. are 100 cai si vreo 200 kg in plus
Comment
-
Cam asa ceva (3500-4000) plec si eu dar nu stiu cum naiba pleaca prietenul ala al meu, cu al lui 1.6 8V ma face la start rau de tot si are cauciucuri mai proaste + ca schimba treptele zici ca e DSG .
LE - el ii da un fel de sprituri, o tine exact la punctul de cuplare iar cand ii da...pleaca bine de tot.Last edited by Shakar; 8 June 2010, 11:11.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostPoate mai incerc cu el si astazi. Trebuie sa exersez calumea plecarea aia dar imi pare rau de ambreiaj .
Am facut si eu cu un 316 (in stare f buna) pe tr II eram deja cu juma de masina in fata lui.
In mod normal si sa pleci prost (sau sa-i dai avans o masina) tre' sa-l afumi pe 400 metri.Last edited by Octavian; 8 June 2010, 11:30.
Comment
-
nu stiu cum faceti voi, dar eu de fiecare data plec cu un scartz de vreo 5 metri ))
oare sa fie din cauza ca am cauciucuri mixte de vreo 30.000 km?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
E 316i coupe, e amic cu mine, modificat nu cred ca are ceva. Masina e in stare foarte buna, nu e cazatura din aia la 1500-2000e, e din '95. Eu eram sigur ca il crap rau de tot dar ceva nu a functionat cum trebuie .
Daca ne mai dam in seara asta ii dau masina si prietenului meu sa mearga cu ea, din moment ce i-a dat-o cu a lui (1.6 mp4 stock), nu ar trebui sa fie probleme cu a mea .
Oricum sunt croit sa imi fac resoftare, nu se mai poate =).
PS - zilele astea o sa ma dau si cu un Passat ultimul model, 1.6. Dupa cifre ar trebui sa-l crap dar o sa vedem.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment