If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
doar dc sunt segmentii dusi, poate sa pape ulei din varii motive.poate are o compresie de toata jena , in fine , mcd ule baga un swap motor b16a2 pe loganul tau si iti faci o gramada de fani printre hondari
Pai si eu am zis ca ma dau...pe urma m-am sucit ca vroiam sa ma dau si cu civicul gri...asta a fost toata chestia..dar nu ca m-am dat la fund....frica nu aveam de ce sa imi fie si in plus oricum nu conta daca ma bati sau te bat....oricand ne dam si oriunde
Sincer nu am nevoie de fani...doar sa imi mearga mie masina
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Mai bagat in ceata dar nu conteaza...eu am logan si pe langa asta si cea mai slaba motorizare..eu daca schimb motorul o sa pun un 1.6 8v plus modificarile actuale.....oricum multa bafta si sper sa nu imi porti pica sau ceva de genu...ca ne-am dat de fan si asta e te-am batut odata poate viitoare nu o sa fie la fel...nici odata nu stii!!!
Ba, daca faceti un mic razboi pe aici cu cine e mai tare la linii, va pun capra. Si il chem si pe Tomu
Stati naibii cuminti, ca orasul e mic, ne intalnim, avem nevoie unii de altii. Hondari, loganari, tot oameni suntem. Pe pista adversari, la finish pretenari. Eu asa vad situatia. Veti avea timp sa va intreceti destul.
Rezultatele sunt mai sus....eu l-am batut pe el honda crx 1.5 16v 90CP.....omu mi-a zis ca ratat tr 2 ... si ramase-se sa ne mai dam odata..dar nu am mai apucat.....asta e tot
tu cu honda normal ca nu intelegi cum un logan 1.4mpi STOCK bate o honda de 160de cai cu vtec, itb, volanta usurata, stand-alone si alte alea. dacia power, dom'le... ia-ti logan, sa vezi ce multumit o sa fii... vezi ca giany vrea si el logan 1.4 stock, ca trage mai tare ca hooondaaaaa lui de 1.8...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Mai nu stiu de unde ai tras concluzia ca pe mine trebuie sa ma enervezi, dar ai inteles gresit. Eu incerc sa lamuresc misterul, n-as vrea sa prezint pe forumul alte date decat cele reale. In fond MCD-ul are softul facut de noi si n-am de ce sa ma supar daca a batut o honda. Sa castige cel mai bun, nu cea mai buna masina. Asta e scopul oricarui concurs.
@Doc: Eu cred ca Seba a glumit la faza cu ofticatul.
@Seba: Vezi ca pana la urma tot 1.4 mp3 e cel mai tare din parcare? Ce teorii cu 16v, tehnologii care mai de care si alte alea...1.4 este contrar legilor fizicii)). 16v nu ia 200, 1.4 da).
doc, cred ca n-ai inteles esenta...alexpeed in schimb, da
alex, m-am convins de 1.4 in weekend cand am mers cu 5 in masina la tara. cum a dat de panta, nici 100 nu lua in tr3. iar 200 nici la vale n-a prins. ghinionu' dracu', n-o fost valea destul de lunga...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Cine drac' te-a pus sa bagi 5 in masina la 1.4??? (tu te poti calcula cat doi mai mici).
Auzi tu...chinuita sa prinda suta/h saraca, in panta si 4+1 cat doi in masina, pai cat vrei bre, 150+? Atata poate la gol pe drum drept, las-o dreac de masina/motor.
Vezi....filtru sport musai, doi cai frumosi si consum de mobra.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment