If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ca tot e vorba de supernova. aveam un prieten care avea o supernova si mai mergeam la padure cu el. mereu la final se lauda ca avea pe bord 170 sau chiar peste 170 si eu nu treceam niciodata de 155 si mergeam masina dupa masina.
of topic:aveam un prieten cu o dacie 1300 (are schimbata cutia de la 4 trepte la 5 trepte) si mergeam cu aproximativ 160 pe ceas si mergea in spatele meu. la destinatie il intreb cat avea pe bord si a spus ca nu a coborat acul mai mult de 140
octavian uite ledul care e de referinta pentru supernova. nu o spun din rautate dar toti spun viteza maxima in raport cu ledu
apai draga tavi, 1.4-le stock al cucoanei se limita inainte de cipuire la 5500 in tr1, desi in gol lua 6000. apoi 6000 pe toate treptele. 16voltiurile la fel, ambele. io deja-s convins, ca de "cred" am trecut deja ca unele is mai egale decat altele...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Uiti insa ca exemplarul de care vorbim rula pe gume bune, ulei Motul 300V Chrono in motor, Mobil1 sintetic in cutia de viteze, bujii iridium, Motul RBF600 in circuitul de franare, etc.
Acces la masina sa filmez isprava am, doar nu crezi ca merg pana in Ungaria pe M5 doar ca sa-ti demonstrez pe GPS ca am dreptate
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Last edited by Octavian; 22 June 2010, 16:37.
Reason: Automerged Doublepost
tine`ti pedala jos in relanti , si o sa simtiti cand incepe sa decupleze , poate ca acul se mai duce peste 5500 cum tot da in decuplare ,dar la 5500 incepe sa decupleze .
exact asa scrie si in hartile de injectie .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Asa o fi Cristi, tu ai acces la softuri mai usor, dar mie de exemplu, si pe gaz si pe benzina inainte de remapare o turam la 6000 rpm pe loc, la fel si in a 1-a, a 2-a, a 3-a, si a 4-a caci in a 5-a ne-am dori cu totii sa atingem macar limitarea de fabrica cu rotile standard.
mi se pare ciudat , ca asa e pusa limitarea in hartile de injectie , si am vazut si eu la cineva limitat in 6000 pe loc , foarte ciudat .
studiez
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment