de ce? vrei sa il provoci la niste cumparaturi, sa vedeti care trece primul de casa? o data si o data loganul trece de casa, dar mai greu ca un om in varsta care se chinuie sa impinga un cos de cumparaturi incarcat. dar, un mos poate sa se miste mai bine decat altul, sa aibe mai multa vlaga. dar exista alti mosi intalieni, germani, japozeni, care intr-adevar, se misca mult mai bine
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
am testat eu 16v ? eu nu sunt racer. imi plac liniutele dar nu ma dau.
i am zis lu MCD u pe pm sa facem o lansata 2 sau 3 numai sa scap discutiile astea . nu mi a raspuns !
intrebam de curiozitate cine fuge cel mai tare pe bucuresti. chiar sunt curios sa stiu.
mai am doar un 16v care e lesinat rau fata de al meu
Comment
-
racer e mult spus dar nu am gasit o formulamai buna pentru a ma face inteles. nu vad cuvantul racer ca pe ceva peiorativ daca la asta te ai referit. in nici un caz.
eu nu am orgolii si nu sufar de 16v. am luat masina asta din simplul motiv ca voiam confort si consum ok si lejeritate in depasiri fata de 1.4 sau 1.6. in nici un caz nu am luat o ca sa o alerg, chit ca bag ulei de curse bujii filtre etc.
deci MCD u daca vrea sa facem o lansata facem. a 2 a 3500 4000 rpm. fara banchete acasa sau roti de rezerva prin alte portbagaje. si nu sapt asta ca plec in fagaras si am facut ieri plinul cu benzina ieftina.
cu VRN cum stai ?
p.s. si ar fi frumos sa ne dea si xp un timp. si un dyno. cred ca are peste 115 cai
Comment
Comment