Sa revenim la linii....Am inteles ca a recuperat. Daca ai ratat tu o treapta, trebuia sa te devanseze cu mult.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
merci cezar pentru gandurile pasnice ..... astept primul meu salariu si daca imi raman bani de la plata facultatii asta e primul lucru pe care il fac .... scuze de off ..... acum revenind la linii da razvan normal ca erai in fata mea cu mult fiindca eu abea am plecat de pe locInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by marx View Posteu nu inteleg cum faceti voi tractoarele astea de 130 si 140 cai ca eu nici macar nu ma aproprii de ele. si cu start furat si ma face ala de 130. ala de 140 sa nu mai vorbim.
passatul de 140 cai face 400 m in 16.4 secunde. imi este inuman sa il fac
poate stiti voi mai bine
sa nu mai zic ca o fabia cu un AXR de 101 cai scoate sufletul din 16v.
cum a fost si cu kia de 126 cai care avea 10.8 suta in carte si ne a tras o la o masina. back to earth zic eu
pe carfolio e un timp de 17.3 ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAlex, coboara putin de pe piedestal. Nu uita ca Viperutzul care nu stie sa se dea, te-a articulat cu 2 masini. Atunci tu ai fost "bonus". Sper ca intelegi ce spun.
Originally posted by razvanamza View Postrecunoaste ca pe final de a doua eram mult in fata ta
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostAm zis eu ceva de Viperu'? Mi-am luat-o grav rau de la el, mai e ceva de spus? Am scris si aici si n-am avut nimic de obiectat, nu am sanse cu 1.6 remapat oricum.
...................
Eu am gasit 1.6 stock, dara fara clima, mi-a dat ~juma de masina.
Poate daca o mai usuram - cric, roata, scut, bancheta, statie, woofer- eram ~egali.
PS: baiatu stia sa se dea.
Oricum diferenta mica (nu ca ar conta desigur), ma asteptam undeva sa o iau la ~2 masini.
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View PostCauta un 1.6 mpi stock si cu AC obligatoriu.
Eu am gasit 1.6 stock, dara fara clima, mi-a dat ~juma de masina.
Poate daca o mai usuram - cric, roata, scut, bancheta, statie, woofer- eram ~egali.
PS: baiatu stia sa se dea.
Oricum diferenta mica (nu ca ar conta desigur), ma asteptam undeva sa o iau la ~2 masini.
@MCD: si daca ma face? Eu sunt mai prapastios de fel cateodata. edit: mare mirare ar fi, m-as multumi cu un egal, mi-a dat totusi doua masini cand m-am dat eu, el si cu Focusul lui Bobina.Last edited by aleXpeed; 5 August 2010, 16:09.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postdupa masa la 5 si un sfert pe VIK. vin eu cu cronometrul. asta daca ma convinge jr sa ii dau cheile de la masina.
Deci Tavi, ne vedem la un circuit?
Comment
-
@ alexspeed...ne dam poata sambata seara...ca o sa-i schimb cadrul motor si vreau sa ma mai dau cu un 1.6 remapat sa stiu si eu cum stau...asta inainte de traseu si rmaparea care urmeaza sa le facsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postcred ca mai tre sa tai din 16.4 ala ))
pe carfolio e un timp de 17.3 ...
lansat ma rupe pe genunchi 2 masini direct. deci 16v sau alte logane care bat passat 140 cai diesel sunt povesti pescaresti.
pe fabia 1.9 tdi 101 cai o fac la jumatate de masina. si lansat si de pe loc
am o singura intrebare !!! de ce top gear cand a testat loganul 16v le a dat 11.2 suta ??? de ce ? si daca nici aia nu stiu sa testeze masini. 10.2 ala e tras de par si umflat cu pompa.
MCD u cand s a dat cu GTECH a scos 8.7 suta. cat skoda lu' Bezme. 2.0 rs 170 cai. si sa fim seriosi ca daca se dau ii da Bezme 7 autobuze. am vrut sa contest rezultatele scoase pe gtech. adica e ceva in neregula si cu aparatele asta
deci ceva nu e bineLast edited by alessandro; 5 August 2010, 17:05.
Comment
-
razvane , nu te mai scoate acuma , ai luat bataie 20 de metri de sina de tramvai cu tot cu filcor de la gpl , ce revansa...pentru ce..sa iti mai dea tot pe atat ?
fac pariu ca daca scoti filcoru(romcarbon buzau) o sa se micsoreze distanta...sa vezi si tu practic ca e teapa....ca teoretic inca nu te prinzi.
Comment
Comment