liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Raduprov: nu subestima un ~75 cp la un dizal! (atata timp cat are turbina) 0-100/h il iei dar sa stii ca se intinde fain la drum dizalu.
Oricum dci-urile sunt mai reusite fata de 1.7 opel astra dizal, dar gandeste-te ca un 65-70 cp dci iti face probleme, defapt sunt ipostaze unde nu il iei.
Eu spun ce am trait cu pedala de acceleratie la podea fata de masinile astea (dar cu jama de talpa pe frana...).
Comment
-
-
Originally posted by Razzvan View Post
Oricum pentru 1,7 capacitate cilindrica e destul de putin 80 de CP(cred).
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Vs 2 Logan azi noapte ( 1.5 dci, 1.6 8v ). Am plecat din spatele lor la un bumper ( ei se intreceau intre ei ) iar dupa ce'am dat a 3'a eram in fata lor ( prima data am depasit benzinarul si dupa dieselul ). Mi'au dat blituri dupa aceea dar nevoile fiziologice si'au spus cuvantul ....
Comment
-
Ti-a dat pe naiba un autobuz (cel putin eu nu vad atata).
Plus ca a furat la start, a plecat mai repede ca tine, tu nici nu erai plecat si el avea deja 2 metri in fata ta.
Pt cunoscatori, ce reprezinta la Ford literele rosii din spate?? TDCI , vazut pe un Fiesta - sunt curios sa stiu cati cp are ala (dupa carte TDCI are viteza de varf ceva mai mare ca un 1.4 mpi). Spre Arad (iesire din TM) pe la ~160 i s-au terminat ''bateriile'' , fuge cu 2-3 km mai putin ca un Logan 1.4.
El singur, eu cu mai o persoana si ~10 kg bagaj)
Comment
-
Da pe naiba...Serios? Deci daca are litera rosie are 90 cp si daca e scris normal tdci e ala de 1.4 dizal.
Corect? Vezi ca nu fac misto, sunt un pic scurtcircuitat acum))))) ca am mult de lucru.
Ca nu scria 1.6 sau 1.4 , doar tdci cu i-ul rosu (daca spui ca numai o litera e rosie).
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostDa pe naiba...Serios? Deci daca are litera rosie are 90 cp si daca e scris normal tdci e ala de 1.4 dizal.
Corect? Vezi ca nu fac misto, sunt un pic scurtcircuitat acum))))) ca am mult de lucru.
Ca nu scria 1.6 sau 1.4 , doar tdci cu i-ul rosu (daca spui ca numai o litera e rosie).. ( 2 litere :P )
Comment
Comment