Mai calculati mult?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Ca sa nu mai fie calcule intr-una, astept sa ma dau cu un Bmw 318i coupe e30 din 1990 standard.
Cielo 1.5 8v 75cp vs. 318i e30 facelift 0-1
318-le i-a dat vreo 2 masini.
Ultima oara ii dadeam la Cielo o masina jumate. Acum cred ca-i dau mai mult, e de la GPL.
Astept sa am bani de benzina si GPL si ma bag cu ursuletul, sunt foarte foarte curios cum stam).
Comment
-
de mai multe ori am scos intre 10.8 si 10.9 suta cu e30 318 stock cronometrat.
in carte avea 11 sec. destul de greu sa il faci daca trage ca in tinerete.
p.s. pe 400 statea mai bine caun 16v. am scos 16.84 cel mai putin. 16v nu cred ca scade sun 17-17.2Last edited by alessandro; 22 August 2010, 00:05.
Comment
-
sta mai bine ca un 16v stock , si ca un 16v resoftat . Am avut pe cineva care inainte de resoftare zicea ca il facea pe ala cu 318le cel de 115 sau 116 cp ,si cica dupa soft il facea ala cu bmwu asa ca l-am lasat stock sa se convinga ca il face si mai tare
chestia aiurea era ca unde se dadeau ei nu faceau mai mult de 0-100 .Last edited by Cristi_Xp; 22 August 2010, 00:43.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Poststa mai bine ca un 16v stock , si ca un 16v resoftat ......... 318le cel de 115 sau 116 cp ,..............................
chestia aiurea era ca unde se dadeau ei nu faceau mai mult de 0-100 .
Daca pana la 100 il facea, mai departe n-avea rost, ca acolo Loganu (orice motorizare) pierde.
Alex daca ala are toti caii acasa nu cre' ca-l dovedesti, numai daca nu stie sa-i dea.
PS: 1.4 vs 320d, banuiesc ca era MCD-u' , altfel sunt povesti.
Comment
-
1987 BMW 318i - full technical specs sheet, including performance data, economy and emissions, dimensions, weight and engine particulars.
asta l am avut eu. cu asta m am dat cu 16v. dupa cum se vede are cica suta in 10.3
fara filtr, si goodyear eagle f1 pe 205, nu am scos sub 10.8. si eram peste 16v
care alt 1.4 "tziganit" mai stim noi ? am scris asa presupunand ca se intelege, si nu mai este nevoie sa se stie cine ce cum.
Comment
-
Originally posted by marx View Post1.6 (cat si traseu) vs chevy aveo 1.4 95 cai 2 - 0 3 4 masinisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by marx View Posthttp://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=14234
asta l am avut eu. cu asta m am dat cu 16v. dupa cum se vede are cica suta in 10.3
fara filtr, si goodyear eagle f1 pe 205, nu am scos sub 10.8. si eram peste 16v
care alt 1.4 "tziganit" mai stim noi ? am scris asa presupunand ca se intelege, si nu mai este nevoie sa se stie cine ce cum.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment