e30 s-ar putea sa fie un pic mai usor ca e36 , de acolo si timpu cu mult sub 17 pe 400 m .Nu prea e de luat de pe carfolio ca sunt multe date cam aiurea , daca te uiti la 318is are 0-400 tot in 17.2 ,la fel ca 318i ceea ce ma cam indoiesc .
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Shakar View PostDumnezeule...te-ai uitat la filmul pus de mine ? Recapitulam...
...................
Daca nu ajung, e numai eroare umana, etc.
Comment
-
un excel interesant, doi timpi identici, 2 distante diferite. posibili actori, logan 1.6_16v si leon 1.6 sau ceed 1.6...ma rog, nu conteaza, ideea e ca se poate, in functie de cutia de viteza, sa pierzi o "liniuta" desi ai timpi la fel sau mai bun pe 0-100km/h decat adversarul.Attached FilesDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
20 metri distanta intre 2 masini de fabrica cu 0-100 identic mi se pare aproape ireal )
detaliaza un pic calculul si coloanele . dif_t e pus din burta ? ca vad ca se adauga 0.5 la fiecare coloana ...
ai putea incerca un calcul sa zicem intre un 16v , mai ales ca se stiu si rapoartele la cutie , si un 318i , ca tot discutam de ele .Last edited by Cristi_Xp; 22 August 2010, 22:26.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
dif_t este diferenta de timp nu ? de ce creste cu fix 0.5 ?
si acc_calc ce este ? acceleratia in m/s la patrat ?Last edited by alessandro; 22 August 2010, 22:45.
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View Post10 sec 0-100 sunt valabile la orice masina, indiferent daca au acceleratii diferite, la medie pe 0-100/h daca au acelasi timp declarat, ajung ambele in acelasi punct.
Daca nu ajung, e numai eroare umana, etc.Last edited by Shakar; 23 August 2010, 02:30.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
ce am vazut eu din graficul pus de seba
auto din dreapta pica in cap dupa ce da a 3 a
masinile astea sunt benzinare ? a se observa valorile maxime ale acceleratiei in zona plajei de cuplu maxim
scuze de post dublu dar nu stiu de ce nu mi a incarcat poza. poate le uneste un moderatorAttached FilesLast edited by darksid3; 23 August 2010, 10:04.
Comment
-
@marx: am dat niste timpi de acceleratie din burta, singura constrangere a fost ca timpii totali sa fie egali la ambele masini. toate marimile din tabel sunt in SI (kg, m, m/s^2, etc...). singurul scop a fost sa demonstrez ca o cutie de viteze tembela poate strica o masina calumea, ca de fapt asta era subiectul disputei. poate ca diferenta e exagerata, din cauza ca am fost fortat la auto din dreapta sa fixez raport extrem de lung pe tr3, dar ideea e ca se poate ca la timpi egali, distantele sa difere. sigur nu cu 20m, ca e mult, e ca si cuj auto 2 ar fi dat 1-2-4 si auto din stanga 1-2-3...cred ca acum s-a lamurit treaba.
@golf3dizal: nu stiu cu passat-ul, dar 16volti vs mondeo 130cp, bate 16volti. am vazut cum mareom "l-a facut" pe unu cu mondeo care voia sa se dea initial doar cu passat 1.8T. n-a mai calcat pe la circuit de-atunciLast edited by Seba; 24 August 2010, 22:43.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment