liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Raduprov: nu subestima un ~75 cp la un dizal! (atata timp cat are turbina) 0-100/h il iei dar sa stii ca se intinde fain la drum dizalu.
Oricum dci-urile sunt mai reusite fata de 1.7 opel astra dizal, dar gandeste-te ca un 65-70 cp dci iti face probleme, defapt sunt ipostaze unde nu il iei .
Eu spun ce am trait cu pedala de acceleratie la podea fata de masinile astea (dar cu jama de talpa pe frana...).
Comment
-
-
Originally posted by Razzvan View Post
Oricum pentru 1,7 capacitate cilindrica e destul de putin 80 de CP(cred).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Vs 2 Logan azi noapte ( 1.5 dci, 1.6 8v ). Am plecat din spatele lor la un bumper ( ei se intreceau intre ei ) iar dupa ce'am dat a 3'a eram in fata lor ( prima data am depasit benzinarul si dupa dieselul ). Mi'au dat blituri dupa aceea dar nevoile fiziologice si'au spus cuvantul ....
Comment
-
Ti-a dat pe naiba un autobuz (cel putin eu nu vad atata).
Plus ca a furat la start, a plecat mai repede ca tine, tu nici nu erai plecat si el avea deja 2 metri in fata ta.
Pt cunoscatori, ce reprezinta la Ford literele rosii din spate?? TDCI , vazut pe un Fiesta - sunt curios sa stiu cati cp are ala (dupa carte TDCI are viteza de varf ceva mai mare ca un 1.4 mpi). Spre Arad (iesire din TM) pe la ~160 i s-au terminat ''bateriile'' , fuge cu 2-3 km mai putin ca un Logan 1.4.
El singur, eu cu mai o persoana si ~10 kg bagaj )
Comment
-
Da pe naiba...Serios? Deci daca are litera rosie are 90 cp si daca e scris normal tdci e ala de 1.4 dizal.
Corect? Vezi ca nu fac misto, sunt un pic scurtcircuitat acum ))))) ca am mult de lucru.
Ca nu scria 1.6 sau 1.4 , doar tdci cu i-ul rosu (daca spui ca numai o litera e rosie).
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostDa pe naiba...Serios? Deci daca are litera rosie are 90 cp si daca e scris normal tdci e ala de 1.4 dizal.
Corect? Vezi ca nu fac misto, sunt un pic scurtcircuitat acum ))))) ca am mult de lucru.
Ca nu scria 1.6 sau 1.4 , doar tdci cu i-ul rosu (daca spui ca numai o litera e rosie).
Comment
Comment