grija mare la plecatu dupa loc
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
nu stiu ma nu mai zic nimic, sa vorbeasca rezultatele ,eu am si cauciucuri de iarna acum aluneca rau nu stiu de ce , ma asteptam ca mi s-a mai zis ca aluneca dar chiar asa sanie ... nu credeam
@cristi xp : dumnezeu sa il ierte pe marele Pruteanu ca daca era aici si vedea cat de gresit vorbesti iti dadea ban pe loc , corect este : "grije mare la plecatu dupe loc" ok ? ))Last edited by pirvu_alex; 11 October 2010, 00:26.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Moamaa ce papagal mare aveti voi cei de la capitala Ati umplut 3 pagini si nici o linie Iar va luati de filcor,oare cat mai rezista Razvan?
Hai sa pun si eu un filmulet mai vechi din arhiva LCP cu o liniuta.1.4 (distrigaz ) vs 1.4(tunarit int.-ext. )...sau CIA vs MAU
Last edited by viorelu; 11 October 2010, 06:12.
Comment
-
aici discutam nu programam daca vrei sa programam hai sa ne vedem cu toti , inclusiv tuInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
si de cand e problema ca e din pitesti ? lasa-ti cauciucurile de vara , n-are rost sa le pui , eu le-am pus ca se tocisera alea de vara prea mult si le-am aruncatInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Trebuia sa ma dai tu de gol))), asa e.
Comment
-
Logan 1.4 vs solentza stock 2-0 cam 2masini
Logan 1.4 vs super nova resoftata si cu traseu schimbat 0-1 m-a luat cam cu o aripa.
Precizez ca aveam jantele pe 17 si tot felu de prostii prin portbagaj.Acu cu tablele posibil sa se mai schimbe lucrurile.
Comment
Comment