am auzit ca e un logan cu ADF la numar seara pe magheru. e de aici din club? am inteles ca trage ffff bine. il stie cineva ?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Povesti de adormit copiii/Mituri urbane emise de copii.
Este albastru mineral? Daca da, are un 1.6, si o toba.
Daca nu are modificari serioase (vezi Cosmin_cgk, vgroza si altii), face doar mult zgomot pt nimic.
PS: ai auzit ca "exista seara un logan pe Magherul"? Cu alte cuvinte, masina asta se identifica prin "umblatura" pe Magheru, seara?
Comment
-
daca te face sa nu vii aici sa zici ca ti-o patinat ambreiajul si s-a incalzit uleiulPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View PostDaca pierzi dai doua baxuri de apa ))))))
Daca nu...dau eu o bere fara alc/cafea/plecaciuni filmate etc.
Originally posted by adimrv View PostDa de acord dar am nevoia de anumite detali la liniuta asta adica in cati metri , sa apuc sa-mi incalzesc cauciucurile, timp daca cumva nu te mai vad in oglina retrovizoare ce fac?
Comment
-
Originally posted by adimrv View PostDa de acord dar am nevoia de anumite detali la liniuta asta adica in cati metri , sa apuc sa-mi incalzesc cauciucurile, timp daca cumva nu te mai vad in oglina retrovizoare ce fac?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment