mere bene 1,6 chiar sunt curios cat caluti are...:P
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Originally posted by aleXpeed View PostDa ma, cam 10 secunde (secunde de pe ceas...nu G-Tech)... abia astept sa-mi pun tablele, poate fac si eu un test, sunt foarte curios.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Vorbeste cu MCD daca mai poate face rost, stiu ca in vremurile bune cand eram standard, scosesem 16.2 cel mai bun timp 0-100 pe G-tech (GGI scosese cu a mea 17.2 in poza cand spunea ca nu-i posibil ca eu sa scot 16.2 asa slab, ca nu stiam sa conduc, iar dupa tura lui am ramas fara cuvinte ) cand in carte este 13, iar MCD scotea parca 10.2 sau 10.3 parca (10.2 are de fabrica 1.6 16v) si spunea ca nu e posibil asa de slab cand batea 16v fara probleme, cica ar fi real real timpul de pe G-tech dar n-as crede, cel mai bun e cu cronometru)). Rasfoieste threadul si gasesti pozele.
Comment
-
va trimit un c1 prin curier ...complet stoc , 170 pe autostrada merge pe ceasul lui, face 1.4 si 1.6 cum am mai scris, total ascutitoare , nu are turometru, cred ca face 8000 ture la cum se aude . motor 1.0 benzina si scoate 11,5-11,6 pe 0-100 nu 13,x secunde ca in carte... masurat tot cu gtech . nu e masina mea , baiatul e student in bucuresti , masina e in tulcea se plimba altul cu ea.
dc e careva din tulcea si vrea sa faca liniuta cu c1 sa imi trimita un mesaj pentru diseara. oricum aici au furat-o grav cateva masini de 80-90cp si 1-1,2tone de la micutul c1 )
chiar dc e mic, aschilopat si cu un motor rahitic tot sta foarte bine si pe ..CURBE . funny car...
Comment
-
nevermind, poate gasiti un c1 pe la bucuresti si va convingeti voi cum sta treaba. oricum nu e masina, dc ai luat 1caine la 80 km/h poti sa zici ca e dauna totala ) in oras e priceless, mai ales in bucuresti. m-am uitat si la preturi acum iti cade sapca de pe cap cat costa o panarama de asta de c1.
alessandro ce importanta are ca e de 1000cmc? dc era un 2000cmc pe 2,5tone era ok ?
Comment
Comment