If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...deci tot e o mica problema,ca am avut,acu' e altceva "cu tzava",da' poate s-a vindecat motoru'
Desi nu vad legatura cu remaparea decat...sa o refaci eventual dupa ce pui filcoru,si cred ca nu ar mai fi vreo problema.Deja iesim din subiectul "liniute...",gata
apropo de asta , fara Filcor masina trage mai prost. l-am dat jos sapt. asta din motive de iarna . melcule, cand am fost noi la cumparaturi ca am cam uitat?
apropo de asta , fara Filcor masina trage mai prost. l-am dat jos sapt. asta din motive de iarna . melcule, cand am fost noi la cumparaturi ca am cam uitat?
Ha ha ha..Si Mos Craciun ne aduce jucarii.
Care-i fundamentul stiintific a afirmatiilor tale?
Aaaaa da, n-ai.
Iiiii ce carcotasi!...normal ca masina trage mai prost,eu il cred.De ce vorbiti fara sa o simtiti pe pielea voastra?E ca si cum negati durerea unui om care si-a rupt mana,dar nu ati trecut prin asta ...eu am trecut
iarna e bine de pus stock pe masina ,asta e o vorba din popor .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
ca e din popr stiu si eu. eu intrebam, la obiect, daca nu dauneaza motorului aerul mult mai rece comparativ cu cel ce trece prin filtrul stock. adica o explicatie mai tehnica. nu neaparat pentru un anume filtru sport sau nu....
ca e din popr stiu si eu. eu intrebam, la obiect, daca nu dauneaza motorului aerul mult mai rece comparativ cu cel ce trece prin filtrul stock. adica o explicatie mai tehnica. nu neaparat pentru un anume filtru sport sau nu....
Nu dauneaza, dar consuma mai mult.
Daca ai filtru Filcor oricum nu tre' sa-ti faci probleme, e bun pe toate anotimpurile
pai nu stiu asa de exact dar in principiu marti. masina, zic eu, trage mai prost decat cu celalalt filtru. dar poate lipsa zgomotului este singura problema. am sa incerc dupa o prima incercare sa dau jos filtrul stock si sa pun ala sport. si vedem pe viu problemele sau avantajele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment