If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...am si eu un Lgan 1,6 MPI dar nu il pot lauda nicicum,trebuie turatii mari ca sa faca o treba ce fac "altele" benzinare la aceeasi cilindree la turatii mult mai mici...
e hai ca p-asta n-o cred...da-mi exemplu de alt benzinar aspirat de 1.6 care la 2500rpm trage ca un logan la 4500rpm motorul trage ca orice alt agregat de 1.6 si 90 de cai de la orice firma vrei tu.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eu am 1.5 dci remapat si m-am dat cu o Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI 90 cai: 1,2,3 is langa el, la a 4a se duce de langa mine.Ne-am dat si din mers,din a 1 a la 2000 rpm,si pierd putin din cauza lagului de la acceleratie,dar pastrez distanta pana cand ii dau a 4a .
M-am dat si cu un Ford Focus 2 usi 1.6 TDCI 90 cai si la fel: 1,2,3 suntem la egalitate si la a 4a se duce.
M-am mai dat cu o Skoda Octavia 1 1.9 TDI 110 cai dar ma face,nici n-are rost.De la a 2 a incepe deja sa se duca bine de langa mine.
eu unu m-am dat la craiova pe aeroport(loganelu meu 1.4mpi vs cielo 1.5 iam dat o jumatate de masina,loganelu meu vs golf 5 1.9tdi (105cp) 1 ,2 si 3t stau langa el dupaia pleaca usor de langa mine dar trec cei 401 metri:p ,loganelu meu vs logan 1.4 mpi ph2 preferance la fel ca al meu ii dau 2 masini,iar tot ph2 cel ambiance (de nu are nici o dotare) 1 masina jumate,loganelu meu vs opl 1.7disel ii dau o masina
Nu stiu ce sa zic.Am un prieten cu o Skoda de 110 cp,1.9 TDI si mi-o da la orice ora si altu care are tot o Skoda 1.9 TDI 110 cai dupa care ma tin bine pana intr-a 4a.Asta din urma stiu bine ca nu are revizia facuta la timp si parca ii si patineaza un pic discu.Is mai multi factori,nu zic ca nu i-ai dat-o,da' daca era masina OK sigur te facea,ma refer sa fie rezivii la timp,sa nu patineze discu sau roti mai mari/late decat cele stock etc.
la fel si tie , data viitoare vino cu ceva dovezi , nu arunca gogoasa ca nu o mananca nimeni.
apropo , vad ca ai mcv , are in jur de 1300kg , greu de crezut ca la`i dovedit.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment