Ne-a lamurit MCD-u! http://www.youtube.com/watch?v=v6q75...eature=related
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
ai comparat mere cu pere leonel.
Sinx , argumente ar fi , de ex. SN mai usoara , mai aerodinamica , cutia mai scurta.
si Clima tot fac pariu ca dovedeste loganul 1.4.
nu mai pun la socoteala daca loganul 1.4 mai are si aer si alte dotari,....ca deja e SF
Comment
-
Bravo!
ia mai citeste tu regulamentul un pic , mai ales la punctul 2.5 din regulament .
http://www.loganclub.ro/forum/misc.php?do=cfrulesLast edited by Cristi_Xp; 29 November 2010, 22:53.Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postai comparat mere cu pere leonel.
Sinx , argumente ar fi , de ex. SN mai usoara , mai aerodinamica , cutia mai scurta.
si Clima tot fac pariu ca dovedeste loganul 1.4.
nu mai pun la socoteala daca loganul 1.4 mai are si aer si alte dotari,....ca deja e SFsigpic
Comment
-
Cutie mai scurta la SuperNova? Tare-mi e ca este mai lunga cutia la Supernova deoarece are rotile pe 13". Ia sa pui la SuperNova roti pe 15 cu 185/65 + cutia aia a ei "scurta" sa vezi ce (nu) se mai duce. Loganul 100% are cutia mai scurta decat la SuperNova ca are roti pe 15", de-ar merge 13" pe Logan cu cutia lui eu zic ca e stransa treaba.
Octaviane, cand ne gasim la o regionala, si daca n-ar fi organizat, gasim noi o linie dreapta si facem desi pana la momentul ala tare mi-e ca mai umblu la ea)). Sunt fan 1.4 ABS-Plus, se misca foarte frumos, inchegat asa), a mea-i "lasata" bine, poate de-aia si impresia).
Mitosu, la primavara ne mai dam? Tot nu stiu cum stau cu 1.6 full stock.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostCutie mai scurta la SuperNova? Tare-mi e ca este mai lunga cutia la Supernova deoarece are rotile pe 13". Ia sa pui la SuperNova roti pe 15 cu 185/65 + cutia aia a ei "scurta" sa vezi ce (nu) se mai duce. Loganul 100% are cutia mai scurta decat la SuperNova ca are roti pe 15", de-ar merge 13" pe Logan cu cutia lui eu zic ca e stransa treaba.
Octaviane, cand ne gasim la o regionala, si daca n-ar fi organizat, gasim noi o linie dreapta si facem desi pana la momentul ala tare mi-e ca mai umblu la ea)). Sunt fan 1.4 ABS-Plus, se misca foarte frumos, inchegat asa), a mea-i "lasata" bine, poate de-aia si impresia).
Mitosu, la primavara ne mai dam? Tot nu stiu cum stau cu 1.6 full stock.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
SuperNova/Solenza sunt mai bune in reprize. Spun asta foarte raspicat. Cine nu-si da seama de diferentele intre un Logan 1.4 si o SN/Solenza, inseamna ca n-a condus una din ele. Nu ma pronunt pe 0-100 DAR pe reprize sunt clar mai "infipte" decat Logn 1.4In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment