Originally posted by Cristi_LCD
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___32 View PostCred ca SN e mai usoara si decat Solniza si are cutia de Clio (rapoarte mai scurte).Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by CSH View PostDeci eu cu Loganul meu 1.2, as face SN sau Solenza, caci am rapoartele mai scurte ?
Nu sa facut 1.2 vs 1.4MPI ? Nu stie nimeni ?
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postcu 3 posturi mai sus ti-am scris ca au aceleasi rapoarte.
si nu-s chiar afon la liniute" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Pentru ca Symbol 1.4 75 cp face 0-100 in 12.5 secunde. http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=146102 .
Comment
-
da alex si 0,5 face diferentza ? am cam furat un pic startul dar si-a revenit imediat ( si el avea o problema la o roata, era infranata cateodata, nu stiu daca a rezolvat-o ) . sau asa mult conteaza ~ 60 kg in dreapta ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
referitor la cutiile de lgn/slz/dsn...au aceleasi rapoarte de treapta. raportul de grup insa e altul. ceva gen raport de treapta de benzinar si grup de dizal la cutiile de pe sn/slz. altfel, la ce difertenta e intre o roata de 13 si una de 15, n-ar avea ambele masini 110 la 3000rpm. slz ar trebui sa mearga numai in 6000rpm ca sa prinda 160...ceva nu-i ok in datele problemei.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Tudor , te face pentru ca Clio are sub o tona , in jur de 900kg.
tata are clio , maine aflu exact cate kg are , dar sigur are sub o tona.
si nu are roti pe 13 , ci pe 14 , cu anvelope 175.65.14.
pentru cine vrea , pun la bataie clio symbol 1.4 75 cai , sa facem o demonstratie , accept si 1.6 stock/resoftat
Comment
-
unde are frate clio sau symbolu 900 kg ?)
a mea e jumate din symbol si are 1100 kg in talon )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Renault Clio Symbol 1.4 8V 75 CP Expression
Motor tip / cilindri
L4
Combustibil
Benzina
Cilindree cc
1390
Cutie viteze tip / trepte
M5
Putere maxima CP (rpm)
75 (5500)
Cuplu maxim Nm (rpm)
114 (4250)
Viteza maxima km/h
170
Acceleratie 0-100 km/h s
12.5
Tractiune
Fata
Lungime mm
4191
Latime mm
1639
Inaltime mm
1440
Greutate kg
940
Comment
-
Macar are cutie de "M5", deci va rog)). Intelegeti ironia, d-aia trage mai bine Clio).
Comment
Comment