cu atat mai mult Melcu' ar trebui sa se dea.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by o8MeLC View Postfof daca ai devorat acel 1.6 cu traseu mai are vreun sens sa incerc si eu avand 1.4 resoftat?
De ce te-ai da melcule cu un 1.6 cu traseu, ar avea rost? Eu tot nu stiu cum stau cu 1.6 stock full, astept sezonu' viitor ca e prea frig, n-am toate cele si mi-au trecut si chefurile + ca n-am gasit adversaru'.
Cu MCV 1.6 ma distrez.
Comment
-
@fof : care? cum ? unde ? a zis cineva ceva? prezent !!!!Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Poze? Eventual vrei si startul filmat, numere de inmatriculare, serii sasiu, motor, taloane etc... Scurt pe 2, 1.4 e mai bun ca 1.2 la sprint, atat pe strada cat si in datele fabricantului, e greu de crezut?
Comment
-
Originally posted by CSH View PostPai daca are rapoartele mai scurte, nu ar trebui sa fie mai rapid ? Nu postezi pozele sa le vad, daca doresti ?
daca se pun rapoarte scurte se intampla exact ceeea ce nu vor ei sa se intample , sa creasca consumul .
Nu se vrea a fi o masina sprintena , se vrea a fi o masina care consuma foarte putin .Last edited by Cristi_Xp; 2 December 2010, 17:58.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cezar, daca e iti las 1.4-ul meu pe mana, full, gaz, kilometri, motor copt, vai mama ei....
Comment
-
leonel , mai degraba tu sa vi aici sa arati ca poti , ca doar tu afirmi sus si tare ca faci ca dregi.
eu zic parerea mea ca ramai in urma , cu tot cu softu`.
Dane , dormi in continuare , era vorba de Clio , a lu` ala batran.
deci pana la urma cine iese in week , parvu , razvan ... ???
Comment
-
Originally posted by LEOMCV View Post@Cezar: Vino tu cu un Logan Sedan 1,4 stock si da-te cu mine cu MCV 1,6 remapat... Si daca tu ma dovedesti, eu ti-o trec pe numele tau. ;)
Comment
Comment