If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu stiu la 1.4, dar la 1.6 si 16v, cel mai bine pleci la 3000-3300rpm, altfel rupi aderenta toata treapta 1 si a 2-a, ceea ce nu inseamna defel cea mai buna plecare. La 16v schimbi undeva la 6200-6300, la 1.6mpi schimbam la 5800
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Azi in braila s-a organizat concurs de indemanare auto (jaloane), semi viteza (cocosul si gaina), drifturi si cerculete. 28 de masini au participat. Dacii 1300, 1310, bmw ursulet, seria 5, seat, peugeot, smart, evo IX si X, fost fiesta si nu in ultimul rand dacia LOGAN.
am fost prezent la intreceri si tin sa va anunt ca a fost super. Maine pe soseaua Baldovinesti este intrecerea la 400 m si vor fi prezente peste 100 de masini din toata tara. Asa ca braileni si galateni si nu numai, sunt invitati maine la intrecerea pe 400 m. Unde sigur, o sa fie, cel putin, la fel de frumos.
de asemenea am filmat unele intreceri, cu telefonul, pentru ca nu eram pregatit.
Dupa cum spuneam, azi a avut loc intrecerile auto pe distanta de 400 m. Am vazut cativa membri logan club, printre care se numara andreea13 cu al luil logan nr B 15 FOF si alt membru cu loganul nr B XX BFF (scuze ca nu ti-am retinut numarul )
Multe masini, multa lume si foarte mult frig.
Si acum un scurt rezumat: dacii 1300, 1310, LOGAN, BMW (ursuleti si pisicute) seria 5, Audi S5, a3, opel kadet (foarte puternic) care de asemenea a castigat la grupa la care a concurat. Rasturnari de situatie: dacia 1310 a intrecut un audi a4. Nisan 350 z cu NOS pe ea, speedster (assta e ca o motocicleta: are kg si CP-ul ) mitsubishi colt (doua masini foarte puternice) si multe altele.
din pacate, colegul nostru andreea13 nu a reusit sa treaca de prima mansa. A concurat cu un vw golf 4. Am reusit sa filmez intrecerea dintre ei doi.
iar organizarea a lasat mult de dorit, la toate clasele.
nu am putut filma sau face poze mai multe pentru ca nu imi permitea frigul. nici macar fotografii si cameramanii nu faceau prea multe poze din cauza frigulul si oboselii.
poate la anul, cei care sunt pe forum si au putere pe loganel, poate se baga in intreceri legale. Ca si acesta este un mod de promovare al clubului.
Foarte frumos...Nice.
si weekend-ul acesta care vine, 22-23 noiembrie, la tg. Mures e un show tuning, ar fi nice sa se organizeze si acolo asa ceva. Organizatorii au zis ca depinde de vreme, sper sa tina cu noi ;))
Mersi Bogdan_1984 dar dupa cum ai zis si tu.. Organizarea a lasat de dorit.. Pai la grupa mea (A) ..Era octavia aia care avea 180de cai ? (il stia un prieten) ..Si mi se pare ca chiar octavia a castigat grupa.
Lasa ca bag eu poze proaspete si clare.
Bafta !
Sambata nu am putut ajunge nici la intalnirea loganistilor bucuresteni..Dapai la braila la indemanare.
La legale da.. Fost prima data, m`am dat de placere si spectacol..Stiam din start ca nu aveam nici o sansa. Mie greu sa descriu organizarea si pozitionarea masinilor la start.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment