povestesti doar cand ai castigat, nu spui ca te-am facut cu matizu
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Da, CSM.
Melcule fiti-ar matizu, ne-am dat in geamuri electrice sau ce? Cum dadeai la manivela la Matiz, clar ma faceai)). Mi-oi pune eu alternator de RS.
Comment
-
trebuia sa te sui in el sa vezi ce navigatie aveam, nu mai zic de stergatoare cand am vrut sa ma tin dupa voi s-a intetosat geamul si stergatoarele doar mimau
te plangeai ca ai ratat a 2-a ca inchideai geamul, vezi la mine nu exista problema asta (un dezavantaj la geamuri electrice), ma intreb cu care mana ami tineai volanu daca aveai buton pe usa
cand e rost de distractie masina mea are chef de infrumusetat... uratLast edited by o8MeLC; 19 February 2011, 02:23.
Comment
-
Chiar sunt curios cum stau cu a ta fata de ultima oara, vorbim!
Comment
-
Acum vreo saptamana cand se indreptase vremea:
Eu 1.4 stock vs Opel Astra 1.7 dti stock: l-am facut cam cu o masina jumatate chiar 2, de fiecare data. Am facut si la drum intins si cam in orice treapta il depaseam. Iar cu o faza l-am ranit in orgoliu', drum cu 2 benzi in urcare l-am depasit fara prea multe greturi. Mi s-a promis razbunare prin chiptuning .
Eu vs Chevrolet Aveo 1.2 16v(proprietarul se lauda ca a sters pe jos cu N Loganuri si ca rupe si face tot). Am facut de vreo 4-5 ori, in cel mai bun caz s-a tinut de bara mea spate. Rezultatul: s-a facut de ras... mai venise si cu niste pi2de .
Aveam promis si o fabia 1.4 tdi dar pe vremea asta nu se poate.
Comment
-
La demaraj faci si Astra 1.7, la viteza la 160 se duce in fata.
Eu 1.4 (cu avansul dat inapoi, nu mai trage chiar cum tragea) vs Golf IV TDI combi, mi-a dat o masina, plecat de pe loc cu juma de masina avans el.
Pe tr III a luat avansu.
Comment
-
Pai nu stiu cum se duce la peste 160... am mers cu masina si cam acolo se opreste acul, hai putin peste un 165 aproximativ. Ma refer la versiunea de 75 cp, ca mai sunt ecotec-urile care au 80 daca nu ma insel.. alea poate se duc mai bine. Asa zicea si el ca la drum intins ma face... dar de la 100 pana la aprox 150, el fiind in fata mea la vreo 2 masini cand am accelerat amandoi l-am ajuns si l-am depasit.
Comment
-
Nu am zis ca in urcare aveam +100 km/h... pe drum drept am facut la viteze de peste 100. Pe urcare aveam cam 70-80 km/h fiind in treapta 2-a aproape de limitare. Rampa cu inclinatie calumea nu te gandi la vreun delus... nici nu aveam cum sa am peste 100 cu 1.4. Cum am mai zis si el ca toti dizelarii sustinea ca la drum lung sau la panta ma face.
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostEu vs Chevrolet Aveo 1.2 16v(proprietarul se lauda ca a sters pe jos cu N Loganuri si ca rupe si face tot). Am facut de vreo 4-5 ori, in cel mai bun caz s-a tinut de bara mea spate. Rezultatul: s-a facut de ras... mai venise si cu niste pi2de .
Aveam promis si o fabia 1.4 tdi dar pe vremea asta nu se poate.
Comment
Comment