Originally posted by andreyi
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
prima victima pe anul asta , passat 2.0 dizel 140 cp.
a plecat mai prost cica din cauza cutiei , am luat pe tr. 1 doua masini distanta si pana la finish asa a ramas.
stiu ca are 320 cuplu si parca 9.8 sec pana la suta.
urmeaza sa incerc si cu laguna lui alex_parvu , 2.2 dizel 160cp.Attached Files
Comment
-
si nu e minciuna, am vazut mai multi azi :P
bvbv foafoLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
-
sustin pe nepotu...am condus si passat de 105cp,si passat de 140cp,si stiu cum e,si mai ales daca rateaza startul,e degeaba...din moment ce pe prima treapta i-ai dat 2 masini,ce rost mai avea sa-si forjeze masina pana la capat?uite,eu m-am dat cu un a4 de 130cp cu ceva cip din germania zicea soferu...pe tr 1 plecam eu,dar cand dadea 2 si 3...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
am si zis ca a plecat mai prost din cauza cutiei pe tr1, asta a zis el , nu ca a gresit el.
si a dat si pe restul treptelor , dar nu sa apropiat deloc.
i`am zis la sfarsit daca a ratat ceva sa ne mai dam o data , a zis ca nu are rost , el nu a gresit nimic.
Comment
-
Daca Passat 2.0 TDI de 140 cp are 9.8 0-100 oficiali, stiind ca FOF bate 1.6 16v standard cu 10.2 0-100 de fabricant, cu modificarile lui, jante usoare, e plauzibil sa-l fi batut.
Comment
-
pai asa se deduce in ultimele mesaje...
a scartait si tr1 si tr2....deci a stiut omu` ce sa faca pe acolo.
cum e ceva de necrezut , gata , soferul e de vina ca nu stiu ce , ca a facut aia si bla bla.
cand aveam rotile vechi si doar soft si traseu , am batut si 16valve softat , cu sofer bun (GGI78).
sa`si repare frutunul de la turbo alex_parvu si vad cum stau si cu laguna lui , 2.2 dizel 160 cai cica.
Comment
-
uite,eu m-am dat cu un a4 de 130cp cu ceva cip din germania zicea soferu.
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostAla de 105 cai(1.9tdi) il faci si cu 1.4 putin tiganit. Are aproape o tona jumatate greutate si peste 12 secunde pana la suta.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostDaca Passat 2.0 TDI de 140 cp are 9.8 0-100 oficiali, stiind ca FOF bate 1.6 16v standard cu 10.2 0-100 de fabricant, cu modificarile lui, jante usoare, e plauzibil sa-l fi batut.
Dar, in mod clar si absolut ala cu Passatul i-a dat in bot la plecare. D-aia a luat avans pe I si asa a ramas pana la final.
Cu dizalu nu pleci de pe loc (la liniuta ) ca si cu benzinaru aspirat.
Originally posted by Cristi_Xp View Postasta mai greu )
Originally posted by CataFOF View Post...................
a scartait si tr1 si tr2....deci a stiut omu` ce sa faca pe acolo.
........................
Asa am luat eu mumu de la o Solenza, eu eram cu 407 hdi 136 cp...m-a nimicit la plecare.
A doua oara n-a avut timp nici sa zica car...
Comment
Comment