Si eu am vazut de 1.5 dci stock topite putin mai mult . Nu cred ca trebuie blamat exclusiv resoftul pt asta... poate a contribuit si el, sau poate n-a contribuit deloc si injectorul si-a dat duhul din cauze naturale ).
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Deh... acum cine stie, poate a avut ghinion tipul, sau poate dupa resoft a abuzat de masina.
Acum revenind la topic: 1.4 mpi stock/resoft vs Skoda Octavia Tour 1.9tdi 90cp... pareri? Ma invitase mai demult un prieten la o "cafea" cu asa ceva, dar n-am mai prins ocazia sa ma dau cu el .
Comment
-
dupa 120-130, in general conteaza caii si coeficientul aerodinamic al masinii, greutatea parca devine mai putin importanta pt ca forta de rezistenta la inaintare ia majoritatea puterii motorului, pe cand la viteze relativ mici (sa zicem 80-100), greutatea "fura" cel mai mare procent din puterea disponibila. eu am un coleg la servici cu un 520d, 136cp. pana la 100 ii stau in fata, pe la 120-130 suntem egali, iar mai sus demareaza mai bine "si-n sculare si-n culcare"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@08mel : de care skoda de 90 de cai ? ca eu am batut fabia de 85Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostEu am vazut pistoane de 1.9 TDI resoftat, putin topite
pistoane topite inseamna ca s-au incalzit foarte tare,ori motorina cum arde la temperaturi mult mai mici ca benzinarul mai greu cu incalzitul .Singurul motiv ar fi ca au crapat injectoarele si nu mai realizau racirea pistonului cu motorina.La un benzinar le topesti umbland la tija magica de la wastegate si urcand presiunea de la 0.7 bar la 1.5 bar de ex , fara a compensa cu benzina , incepe sa detoneze , sa se incalzeasca si asa iti topeste pistoanele . La diesel mai majoritatea au umblat la tija fara resoftare si vad ca n-a crapat niciunul deci astea sunt povesti de adormit copii ca se topesc pistoane la diesel din resoftari .Sa nu mai vorbim ca la resoftare se injecteaza mai multa motorina deci pistonul se raceste cu motorina .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postpai si crezi ca dieselul nu are gaze la 3000 rpm ? eu zic ca are si inca foarte multePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment