am o "cumparatura" maine seara cu un seat ibitza editie limitata rally R , 1.6 16v 105cp si 1015kg in talon , vedem cum stam , poate pot sa si filmez.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by CataFOF View Postam o "cumparatura" maine seara cu un seat ibitza editie limitata rally R , 1.6 16v 105cp si 1015kg in talon , vedem cum stam , poate pot sa si filmez.
Smecheria e ca masina respectiva are autoblocant din fabrica si pleaca ca un 4x4, deci pe plecare mi-a dat vreo 2-3 masini dupa care pe a2a recuperam, dar greu de tot. Nu cred ca il prindeam nici pana la 140.
Ca fapt divers masina respectiva sta pana la 40-50 cam bot in bot cu un leon fr 2.0 tdi 170cp datorita autoblocantului .Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
nu ii mai atribuiti atata importanta blocantului , mai ales la o masina de 105 cp ca nu face minuni .
105 cp abia scartaie rotile )
Blocantul se foloseste in combinatie cu slickuri si plecare din 5000-6000 rpm ,acolo poti sa zici ca probabil a contat .
Daca nu iti controlezi plecarea de pe loc normal ca invarti rotile aiurea si ala de langa tine pleaca tare.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postvedem la fata locului , e fix masina din poza ?
Oricum toate ibizele rally r il au stock.
Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
hai bre...du-te si fa-lsi baga filmuletul...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by bossake View PostDa, fix aia galbena e. Cand m-am dat cu baiatul nu am stiut si nici el nu a zis nimic de asa ceva, ca insistam mai mult sa ne dam si din mers. Abia dupa am aflat.
Oricum toate ibizele rally r il au stock.
http://www.metrotehnica.ro/stiri-aut...aler-seat.html
nici eu nu plec prost cu gumele astea , pacat ca nu e cald sa am aderenta maxima cu ele.
Comment
-
-
Asa m-am luat si eu dupa timpul ala de 10.4s, dar timpul ala e pt varianta de ibiza normala 1.6 16v, nu ibiza Rally R cu blocant. Adica in datele tehnice de la seat 10.4s are si varianta normala si varianta asta cu blocantDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
acuma am vorbit cu baiatu` cu ibiza , vineri seara a ramas sigur, se mai incalzeste afara putin si e mai bine.
cica a scos 10s la 100 dupa CB , cica cronometrat calumea , nu stiu ce inseamna calumea la el dar vedem. cuplu are 170nm.
cica bate tot ce e 1.9 si 1.4 tsi.
Comment
Comment