If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Toti cei se prezinta la curse legale,400m vin cu mult peste valoarea declarata in talon,asta se stie,practic e meritul lui ca a reusit sa scoata din motorul ala atatia CP.
Cine vine cu masini stock la curse nu are ce face,parerea mea
Aici ai dreptate , daia se si numeste tuning , show tuning... Curse legale , etc
Alex86 , onoriu sa dat si cu porche si cu evo.
Pacat ca aparatu meu nu face si video...asta e
Da da da, ar fi super frumos...Eu am vb cu WKR daca vine..A zis ca se gandeste.. , nu mi`a zis nimic ca vine.
Eu am venit cu baiatu cu loganu pick-up rosu si un baiat cu un clio "umblat" la el
Era vb de masinuta mea
recunosc , la 120 de cai ma fac la 400 m dar nu cu mult
dati un search pe youtube la useru raduprov , multe filmari nu am , am martori in schimb foarte multe nu va pot dovedi
schimbari la masina urmeaza sa mai fac , ce am facut vedeti la "my ride" e doar cipuita , ingrijita si cam atat ...
Radule...Mai taie putin din barba aia. Te poti lua si cu masini de 150 de cai....Daca au cutie automata si vreo 1400 kg, f corect.
Dar cu o masina de 120 cai, manuala, nu ai nici o sansa ( ex, fiat bravo 1.4 120 cai). ( mai lasati-o moale cu 1.4 asta, ca nu e avion)
Felicitari toti celor ce au participat.
Am zis ca pierd in fata celor care au 120 cai sau 110 (cu masini de genu nu am dat) dar am dat cu multi soferi si cu multe masini sa zic ... Si andreea13 chiar as vrea sa dau una cu tine ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment