If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pac pac , simplu , am filmare da trebuie s`o scot.
de la plecare a luat o masina , deh , blocantul , aproape de final erau in jur de 3 masini , pe filmare se vede ca o lasesem calm ca nu mai avea rost.
trage bine da`o drq , nu degeaba este editie rally.
Eu cand ziceam ca e destul de racheta ibiza aia nu prea m-a crezut nimeni ;(.
Cata, era interesant sa va dati din mers.
Tavi, linea t-jet 120cp e doar 1.4 turbo benzina. Trag al naibii de bine benzinarele astea turbo, chiar si de litraj mic. Nu e nimic anormal ca scoate sub 10 pana la 100, octavia 1.2 tsi scoate 10.8 parca si are 15 cai in minus fata de aia 120 de la linea plus o greutate semnificativa (pbabil vreo 100kg in plus).
Octavia 1.4 tsi 122cp scoate vreo 9 si ceva.
Eheee.. mai era cineva pe aici care sustinea ca blocantul nu prea face nimic . Cat despre Passat... am banuit de atunci ca soferul l-a tras in jos.
tu chiar nu citesti .Am zis clar ca nu e mare lucru blocantul fara slickuri sau pista tratata . Blocantul ajuta la curbe , la o plecare sus in ture tot dracu ala e.Cu 190 cp ,roti pe 17 ,gume cat de cat si blocant iti spun sigur ca nu pot pleca mai sus de 3000-3500 far sa-i fac burnout ...
Masina tot o sa tinda sa se ridice de bot , si nu o sa iti patineze o roata , o sa iti patineze ambele , neavand inca 2 roti de spate care sa te impinga ca la u 4x4 cu care era comparat extramega blocantul .
3 masini e mult de la o masina de 105cp cu greutate apropiata tie .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Sa luam de ex o masina pasnica precum Laguna 2.0T de 170 cp. Cu ESP decuplat fumega cu pofta si in a 3-a prin curbe. Un dif cu frecare limitata ajuta la punerea puterii la sol. Daca este prea ''strans'' o sa-l simti in volan la modul cel mai neplacut mai ales pe drumuri denivelate & mers sportiv.
La o masina normala de strada fara pretentii de sportivitate pursange, nu face prea multe.
Exista totusi destule modele Honda dotate astfel.
Cristi_Xp: departe de mine gandul sa-l compar cu 4x4... nu vad rostul. Eu doar am zis ca la plecare o sa puna puterea mai bine jos decat un diferential deschis, obisnuit. Explicat babeste ala cu blocant iti ia o jumatate de masina/o masina distanta numai din plecare... eu zic ca e o diferenta.
-de fiecare data am stat lipit in usa spate a lui. la start lua avans si ramanea asa.
-am plecat perfect de fiecare data si eu si el. cam asta este diferenta dintre masini
nu stiu daca cartea a gandit 320d pentru un timp la liniute
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Si daca stai sa te gandesti asa... ce masini sunt gandite stock pt liniute? Bmw-ul ala clar ca nu a fost gandit avand liniutele in cap dar 136 de cai sunt 136 de cai .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment